"Aklımdan geçen skor... sadece galibiyet" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Olympiakos ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Adriano Correia, karşılaşma öncesi basının sorularını cevapladı ve son 16 turundaki zorlu maç hakkında açıklamalarda bulundu.


Başarılı hoca Şenol Güneş'ten önce söze başlayan Brezilyalı kanat savunmacısı Adriano, şunları söyledi:

"Kafa yapımı değiştirmem gerekiyordu"
"İlk maç da zor olmuştu. Ama bu maçta zor olacak. Biz ev sahibi takım olmanın avantajını kullanmayı istiyoruz. O yüzden Olympiakos'a karşı dikkatli olmalıyız. Ben hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Geldiğim ilk günden beri bana güvendi. Bana özgürlük verdi. Adaptasyon süreci hiç kolay olmadı. Benim için epey zor oldu. Burada kafa yapımı değiştirmem gerekiyordu. Ama sonuçta bunun üstesinden geldim. Soru işaretleri olması normal. Bunu zaten bekliyordum."

"Marcelo bizim için çok önemli bir oyuncu"
"Marcelo Guedes yarın oynayıp oynayacak mı gerçekten bilmiyorum ama savunmada ve takımda bizim için önemli bir oyuncu. Bu yüzden yarın herkes inanmalı ve yüzde 100'ünü sahaya vermeli. Ancak bu şekilde turu geçebiliriz. UEFA Avrupa Liginde uzun ve zor bir yol var önümüzde. Eğer inanıp sıkı çalışırsak sonunda başarıya ulaşabiliriz."

"Sadece galibiyet"
Adriano, bir muhabirin 'Aklından geçen skor nedir?' sorusu üzerine, "Sadece galibiyet... Saygı duyuyoruz rakibe. Bu sezon yaptıklarımızla yarın da kazanmayı hak ediyoruz. Maçtan sonra ailemiz ve taraftarlarımızla bu galibiyeti kutlamak istiyoruz." şeklinde cevap verip sözü teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktı.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder