Beşiktaş-Kayserispor maçı hangi kanalda saat kaçta? Quaresma'nın yerine kim oynayacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş-Kayserispor maçı hangi kanalda saat kaçta? Quaresma'nın yerine kim oynayacak?

Share This

Türkiye’nin Avrupa’daki gururu Beşiktaş, Olympiakos beraberliği sonrasında bu akşam ligde 24. hafta maçına çıkacak. Kartal, 5 maçtır kaybetmeyen Kayserispor’u 40 bin taraftarı önünde yıkıp sahasından 3 puanla ayrılarak, liderlik koltuğunu sağlamlaştırmayı hedefliyor Peki Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?




UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos deplasmanından 1-1’lik skorla dönerek son 16 turunda perşembe günü oynayacakları rövanş öncesinde avantaj elde eden Beşiktaş, bu karşılaşmanın ardından bu akşam lige dönüş yapacak. Spor Toto Süper Lig’de 23 haftanın sonunda 53 puanla liderliğini sürdüren Kara Kartal, 24. hafta mücadelesinde bu akşam Vodafone Arena’da Kayserispor’u ağırlayacak. Atina’dan umutlu dönen Siyah-Beyazlılar, rakibini devirip ligin zirvesindeki yerini daha da sağlamlaştırmayı planlıyor.

İki takım arasındaki mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Bu akşam saat 19:00'da Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş - Kayserispor maçı muhtemel 11'leri:
BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Babel, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Aboubakar, Cenk

KAYSERİSPOR: Muammer, Hakan Aslantaş, Kana Bıyık, Mabiala, Erkan Kaş, Deniz Türüç, Lawal, Rotman, Varela, Umut Bulut, Welliton

Tosic geri dönüyor
Türkiye Kupası son 16 Turu’nda Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yle karşı karşıya geldiği mücadeleye, Siyah-Beyazlılar’ın Sırp savunmacısı Dusko Tosic damga vurmuştu. 32 yaşındaki isim, takımının 1-0 kaybettiği maçta Fenerbahçe’nin forveti Robin van Persie’yle yaşadığı gerginliğin ardından kırmızı kartla atılıp sonrasında 4 maç ceza almıştı. Bu sebepten dolayı takımının; Karabükspor, Akhisar, Galatasaray ve Rizespor mücadelelerinde görev yapamayan Tosic, tam 42 gün sonra ligde formasına geri dönecek. Marcelo’yla birlikte oynayacak.

Tecrübeli futbolcu, bu akşam Kayserispor mücadelesine ilk 11’de başlayıp Marcelo’yla birlikte savunmanın göbeğinde görev yapacak. Avrupa Ligi’nde Olympiakos’la deplasmanda oynanan karşılaşmada beklenenin altında bir görüntü sergileyen Tosic, Atina’daki performansını bu akşamki oyunuyla unutturmayı hedefliyor.

Q7 ve Gökhan Gönül yok
Süper Lig’de geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde sarı kart gören Ricardo Quaresma ve Gökhan Gönül, cezalı duruma düşmüştü. Bu 2 futbolcu, cezasını, Beşiktaş’ın bu akşam Vodafone Arena’da oynayacağı Kayserispor mücadelesinde çekecek. Kara Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçında Olympiakos’la Atina’da oynadığı karşılaşmaya ilk 11’de başlayan bu iki futbolcu, Kayseri maçında tribünde olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, savunmanın sağında Gökhan Gönül’ün yerine Andreas Beck’e görev verecek. Siyah-Beyazlı formayla son olarak 26 Kasım 2016’daki Başakşehir mücadelesine ilk 11’de başlayan Alman futbolcu, tam 106 maç sonra bu heyecanı tekrar yaşacak.

Cenk’le yer değiştirecek
Aboubakar, Quaresma’nın yokluğunda bu akşam sağ açık bölgesinde sahaya çıkacak. Tecrübeli oyuncu, maç içerisinde sık sık Cenk Tosun’la yer değiştirip gol arayacak.

Hücumculara özel görev
Vodafone Arena’da oynayacakları karşılaşmaya futbolcularını mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik ekip, maça erken golle başlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda takımın hücumcuları; Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Anderson Talisca ve Ryan Babel’e özel görev veren teknik direktör Şenol Güneş, rakibin direncini erkenden kırarak tribünlerde yer alacak 40 bin Beşiktaşlı futbolseverin önünden etkili bir oyun sonrasında 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde 14 maçta kayıp yok
Vodafone Arena’daki resmi maçlarda ilk yenilgisini Fenerbahçe’den alan Beşiktaş’ın, ligde ise 14 maçtır bu statta bileği bükülmüyor. İlk kez 11 Nisan 2016’da Bursaspor’u konuk eden ve rakibini 3-2’lik skorla geçen Kartal, oynanan 14 karşılaşmanın 12’ini kazandı, 2 kez berabere kaldı. Ayrıca Beşiktaş, Vodafone Arena da dahil ligde iç sahada çıktığı son 21 maçını da kaybetmedi. En son mağlubiyetini 29 Kasım 2015’te 2-0’lık sonuçla Akhisar karşısında yaşayan Kartal, ardından oynanan 21 karşılaşmadan, 19 galibiyet, 2 beraberlikle 59 puanla ayrıldı.

Ceza sınırında iki isim var
Beşiktaş’ta bu akşam oynanacak Kayserispor mücadelesi öncesinde; Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan ceza sınırında bulunuyor. Eğer bu 2 futbolcudan biri, bu akşam hakem Cüneyt Çakır’dan kart görürse takımlarının Antalyaspor’la oynayacakları mücadelede forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da ağırlayacağı Kayseri’de; Levent Gülen, Raheem Lawal, Kana-Biyik ve Rotman da ceza sınırında yer alıyor. 

Cüneyt Çakır uğurlu gelmiyor
Beşiktaş, bu sezon hakem Cüneyt Çakır yönetiminde çıktığı 3 maçta 4 puan kaybetti! Ligin 2. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kartal, 12. haftada Vodafone Arena’daki Başakşehir karşılaşmasından da 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar, bu sezonki tek galibiyetini 1 Ekim 2016’da Rizespor deplasmanında 1-0’lık skorla yaşadı.

Sergen Yalçın ilk peşinde
Başarılı teknik adam Sergen Yalçın ile yükselişe geçen Kayserispor, ligdeki son 6 maçını da kaybetmedi. En son 14 Ocak 2017’de Başakşehir’e deplasmanda 5-0’lık farklı skorla mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, ardından ise sahadan 4 galibiyetle ayrıldı, 2 kez berabere kaldı. Öte yandan Yalçın’ın yönetiminde ligde Fenerbahçe ve Galatasaray’ı mağlup eden Kayserispor, eğer Beşiktaş’ı da yenerse kendi tarihinde bir ilke imza atmış olacak.

Kayserispor'un gözü seride!
Deplasmanda çıktığı son iki maçta Galatasaray ve Rizespor’u deviren Kayserispor, Beşiktaş’ı yenerse 6 sezon sonra rakip sahadaki en uzun serisine ulaşacak. Sarı- Kırmızılılar, en son 2010-2011 sezonunda Şota Arveladze yönetiminde üst üste Manisaspor, Kasımpaşa ve Konyaspor’u deplasmanda mağlup etmişti.

Beşiktaş ile Kayserispor 42. randevuda
Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig’de yarın 42. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 41 maçta Beşiktaş 24, Kayserispor 11 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 5 maçı kazanan siyah-beyazlıların toplam 63 golüne, sarı-kırmızılılar 39 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de yapılan maçta Beşiktaş 1-0 galip geldi.

Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda aynı grupta yer aldı. İstanbul’daki maçı Beşiktaş 2-1 kazandı, Kayseri’deki müsabaka 1-1 bitti.

İstanbul’daki maçlar
Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul’da yaptığı 20 lig maçından 16’sını kazandı, 2 maç berabere bitti, Kayserispor deplasmanda 2 kez galip geldi. İstanbul’da Beşiktaş 43, Kayserispor ise 14 gol attı. Geçen sezon İstanbul’daki maçı Beşiktaş 4-0 kazandı.

En farklı skorlu galibiyetler
Beşiktaş, geçen sezon rakibini İstanbul’da 4-0 yenerek, rekabetteki en farklı skorlu sonucu elde etti. Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri’deki müsabakayı 3-0
kazandı. Bu arada, 2010-2011 sezonunda İstanbul’da Beşiktaş’ın 4-2’lik galibiyetiyle biten maçta atılan 6 gol, iki takım arasında en gollü karşılaşma oldu.

Son 10 maç
Beşiktaş ile Kayserispor takımları arasında Süper Lig’de yapılan son
10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon          Maç             Sonuç

2010-2011 Beşiktaş-Kayserispor 4 - 2
2011-2012 Beşiktaş-Kayserispor 0 - 2
          Kayserispor-Beşiktaş 1 - 0
2012-2013 Beşiktaş-Kayserispor 3 - 1
          Kayserispor-Beşiktaş 2 - 0
2013-2014 Kayserispor-Beşiktaş 0 - 3
          Beşiktaş-Kayserispor 2 - 1
2015-2016 Kayserispor-Beşiktaş 1 - 2
          Beşiktaş-Kayserispor 4 - 0
2016-2017 Kayserispor-Beşiktaş 0 - 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder