Beşiktaş'ın Lens atağı cuma günü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçtiğimiz günlerde sezon sonu transferleri içerisinde en çok adı geçen iki isim olan Tolgay Arslan ve Jeremain Lens takasına dair haberler atılmış ancak Fenerbahçe cephesi ve yıldız futbolcu Lens görüşmeleri yalanlamıştı.


Geçtiğimiz transfer döneminde ilk olarak adı Beşiktaş ile anılan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, gerçekleşmesi son anda iptal olan Samir Nasri transferi yüzünden siyah beyazlı formayı giyememişti. Gelecek yıllarda kanatlardaki istikrarı sağlamak adına Beşiktaş transfer komitesinin belkide listenin en tepesine yazdığı yıldız oyuncuya ise son anda Fenerbahçe imza attırmıştı.

Tabi sarı lacivertlilerdeki kötü gidiş ve alınan olumsuz sonuçlar yönetim kanadında Dick Advoocat'ın takımın başındaki varlığını etkilerken yavaş yavaş siyah beyazlıların, Fenerbahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens'ten vazgeçmediğini belli eden haberler basında yer almaya başladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Kayserispor ile oynanan zorlu maçın ardından transferle ilgilenen yönetici Umut Güner'i aradığı ve Sunderland'den bu transferin gerçekleşmesi için randevu almasını, Ali Naibi ile birlikte İngiltere'ye giderek Lens-Tolgay takasını bitirmesini istediği iddia edildi.

Tüm bu gelişmelerin ışığında İngiltere'nin Sunderland kulübünün cuma günü için Beşiktaşlı yöneticilere Lens - Tolgay takası adına transfer görüşmesi için randevu vermesi ise umutların artmasına neden oldu.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder