Beşiktaş'ın Olympiakos karşısında muhtemel 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Olympiakos karşısında muhtemel 11'i

Share This

Hapoel Beer-Sheva takımını iki maçta da yenen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunun ilk maçında bugün Yunanistanın Olympiakos takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah beyazlılarda Şenol Güneş'in sahaya süreceği 11 ise şöyle...


58 sezon sonra resmi bir maçta karşı karşıya gelecek olan Olympiakos ile Beşiktaş arasındaki mücadele, TSİ 23.05'te Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Mario Diks yapacak.

Jan Vries'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Kevin Blom ve Kamphuis Jochem olacak.

Beşiktaş, son 5 resmi maçta yakaladığı galibiyet serisini Olympiakos karşısında da sürdürmeye çalışacak. Ligde üst üste 3 karşılaşmayı kazanan siyah-beyazlı takım, Avrupa kupasında ise Hapoel Beer-Sheva'yı iki maçta da mağlup etti. 

Ancak siyah-beyazlı ekipte ilk maç öncesi üç oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Tolgay Arslan yarınki maçta görev almaları ve sarı kart görmeleri halinde rövanş mücadelesinde cezalı duruma düşecekler. Sakatlığı süren Caner Erkin de sarı kart sınırında yer alıyor.

Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya Fabricio, Gökhan Gönül (Beck), Marcelo, Atınç Nukan, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

Siyahlabeyaz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder