"Bunu bir kere söyledin artık yeter!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

TRT Spor'un Spor Manşet programının sert dilli yorumcusu Cem Dizdar, siyah beyazlıların Portekizli süper starı Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş resmi dergisi için verdiği "Kimse beni para ile satın alamaz hele Fenerbahçe asla" açıklamasına tepki gösterdi.


Daha önce Fenerbahçe kulübü Aziz Yıldırım'ın yıldız futbolcunun avukatları aracılığı ile sarı lacivertli kulübe "beni alın" diyerek başvuruda bulunduğunu iddia ettiği, ancak yapılan gergin açıklamalar sonrası Quaresma'nın da defalarca cevap vermek zorunda kalmıştı.

Spor Manşet programında Quaresma'nın defalarca aynı konu hakkındaki açıklamalarına eleştiride bulunan spor yazarı Cem Dizdar konu ile ilgili şunları söyledi.

"Karıştırma artık, ona giderim, buna giderim, şöyle yaparım... Bunu Ricardo Quaresma söylemiş olabilir. Söylemiştir de. Ama böyle yaparsan kültür gelişmez. Bir daha ki sene şampiyon olamazsan o zaman ne Fenerbahçe ne Galatasaray sana gelmez. Yapma bunu. Yani gelecek senelerini de düşün. Tamam biz biliyoruz ama al bunu artık kenara. Kenarda otursun artık o sözcük. Sürekli yaygınlaştırmaya gerek yok. Biliyoruz gitmeyeceksin. Bunu bir kere söyledin ama yeter. Yüz kere söylersen orada hafif bir oynama olur şeklinde konuştu.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder