Çeyrek final eşleşmeleri sonrası yapılan açıklamalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çeyrek final eşleşmelerinin ardından hem Lyon hem de Beşiktaş cephesinden karşılaşmaya dair ilk açıklamalar geldi. Lyon Başkanı Lacombe siyah beyazlıların ateşli taraftarına değinirken rövanşın İstanbul'da olmasının kendileri açısından kötü olduğunu söyledi

İşte Lyon Başkan Danışmanı Bernard Lacombe'nin açıklamaları:
Türk futbolunu çok iyi biliyoruz, çok ateşliler. İstanbul'da her zaman ilgi çekici atmosferler oluyor. Beşiktaş çok çok iyi bir takım. Zaten, çeyrek finale kalan takımlar artık iyi takımlardır. Beşiktaş çok zor bir rakip. Neler olacağını asla bilemezsiniz. 3 hafta, 1 ay sonra fiziksel durumların nasıl olacağını göreceğiz. Rövanşın İstanbul'da oynanması kötü oldu. Çok çılgınca olacak. Gerçekten, UEFA Avrupa Ligi'nde oynuyor olmak büyük keyif.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Olimpik Lyon'la eşleşmesinin ardından Siyah beyazlı kulübün yöneticileri de kura çekimi hakkında yorum yaptı. Basın sözcüsü Albayrak, finale çıkmaları halinde Manchester United'la karşılaşmayı beklediklerini ifade etti.

"FENERBAHÇELİLER; GALATASARAYLILAR TEBRİK ETTİ"
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kura çekimi sonrası "Camiamıza hayırlı olsun. Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Beşiktaş olarak şu günlerde herkesi güldürdük, mutlu ettik. Sabahtan bu yana Beşiktaşlılar'ın yanı sıra Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar da tebrik ediyor. Bu bizi mutlu ediyor. Artık rakiplerin isimleri önemli değil. Biz iyi bir takımız. 10 kişi Olympiakos'u net bir skorla yendiğimiz Avrupa ve Dünya gördü" dedi.

"DEMEK Kİ MANCHESTER UNİTED İLE FİNALDE KARŞILAŞACAĞIZ"
Manchester United ile eşleşmemelerien vurgu yapan Metin Albayrak "Manchester United gelmedi, demek ki finalde karşılaşacağız. Olympiakos maçında camiamız tek yürek oldu. İnanmış bir camia var, hedefimiz final. Ancak hayatın da sonu değil. Haddimizi biliyoruz. Bugünden sonra lige döndük, lige önemli ve Pazar günü  önemli bir maça çıkacağız. İnşallah Allah yardımcımız olur" diye konuştu.

"LYON GÜÇLÜ AMA BEŞİKTAŞ DA GÜÇLÜ"
Beşiktaş'ta Pazarlama ve Spornsorluklar'dan sorumlu yönetici Hakan Özköse, Lyon eşleşmesi sonrası "Artık 8 takım arasında kolay rakip yok. Herkes güçlü. Lyon güçlü ama Beşiktaş da güçlü bir rakip. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yarı finale çıkmak istiyoruz. Herhangi bir rakip isteğim olmadı çünkü her takım güçlü. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"MANCHESTER UNİTED'IN ÇIKMASINI İSTEMİYORDUM"
Öte yandan Beşiktaş'ta Kartal Yuvaları'ndan sorumlu yönetici Hüseyin Mican "Beşiktaş'ın şansı var, Lyon da kuvvetli takım ama Manchester United'ın çıkmasını kendi adıma istemiyordum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek güçteyiz. Başarı elde edildikçe bu satışlara yansıyor. 19 Mart'ta kuruluş yıldönümümüz. O güne özel de kampanyamız olacak, sadece bir güne özel yüzde 19 indirim yapacağız. Bu başarının üstüne o gün de satışların çok iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos'u eleyerek adını bir süt tura yazdıran Beşiktaş, çeyrek finalde Fransız ekibi Olimpik Lyon'la eşleşti. Siyah Beyazlı ekibin ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, eşleşmeyi "Erken final olarak değerlendirdi:

İşte Ahmet Nur Çebi'nin sözleri:
"Sonuçta bu da bir futbol. Lyon'u eleyip yolumuza devam etmek zorundayız. Ben kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım karşılaştı. Beşiktaş, zevkli bir Lyon maçı seyredecek burada. Lyon da diyordur ki, "Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı" Onlar da mutlu değil. Erken final.

Bu takım buraya çok kolay gelmedi. 5 senelik stratejinin ürünü. Son maçı sahamızda oynayacağız. Biliyorsunuz bizim 12. oyuncumuz taraftar, onlar halleder."

"MANCHESTER UNITED İLE FİNALDE KARŞILAŞACAĞIZ"
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ise, "Manchester United çıkmadı. Demek ki onlarla finalde karşılaşacağız. İnanmış bir camia var. Haddimizi biliyoruz, ayaklarımız sağlam basıyor. Ligi de Avrupa'yı da beraber götürmek  istiyoruz. Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum.Beşiktaş olarak herkesi güldürüyoruz. Biz kendimize çok güveniyoruz."

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder