İşte Beşiktaş'ın muhtemel Olympiakos 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vodafone Arena'da tarihi maçlarından birine çıkacak olan Beşiktaş'ın sahada olacak 11'i hala netleşmedi. Şenol Güneş son sakatlıkların ardından kararsızlığını basın toplantısında açıkça dile getirirken belkide yarın bambaşka bir kadroya yer verebileceğinin de sinyallerini verdi.


Yarın akşam son 16 turunda kendi evinde Yunanistan ekibi Olympiakos'u ağırlayacak olan siyah beyazlılarda savunma hattında yaşanan son sakatlık keyifleri iyice kaçırdı. Son oynanan Kayserispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Marcelo Guedes takımın yapılan son antrenmanına katılırken, yine aynı maçta bacağında 1.5 cm'lik vida yarığı olan Dusko Tosic'in ise durumunun iyi olduğu ve iğneyle oynayacağı belirtildi. UEFA'ya isimleri bildirilmeyen Rhodolfo ve Ersan Gülüm'den katkı alamayacak olan Şenol Güneş'in ise gerideki dörtlü kurgusunda Mitrovic belki de en ağır basan isimlerden biri.

Bugün akşam yapılan basın toplantısında Marcelo ve Ryan Babel'in durumlarının hala belirsizliğini koruduğu ve kararın yarın verilecek olduğunu söyleyen Şenol Güneş'in yarın akşam sahaya çıkacak Beşiktaş 11'inde de revizyona gideceği gelen bilgiler arasında.

Son maçlarda istenilen performansından bir hayli uzak olduğu gözlenen Babel'in yerine kanatta son oynanan Kayserisrpor maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Aboubakar tercihinde bulunacak deneyimli hocanın ileri üçlüyü Quaresma - Aboubakar - Cenk Tosun ile kurması bekleniyor.

Turu geçmek için kendi evinde en az 2 gol bulmaları gerektiğini basın toplantısında dile getiren Şenol Güneş'in maç kadrosundaki Talisca tercihi ise taraftarlara en büyük sürpriz olacak. Başarılı oyuncuyu yedek olarak maça başlatmayı planlayan başarılı teknik direktör Atiba ve Oğuzhan yanına Gökhan İnler'i monte edecek.

Beşiktaş'ın Olympiakos karşılaşmasında sahaya çıkması muhtemel 11'i:
Fabri - Gökhan Gönül - Mitrovic (Marcelo) - Tosic - Adriano - Oğuzhan - Atiba - Gökhan İnler - Quaresma - Aboubakar - Cenk Tosun

Siyahlabeyaz Özel


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder