"Geçen seneki Beşiktaş ile hayal kurmak daha kolaydı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak olan zorlu Olympiakos maçı öncesi NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında kadro değerlendirmesi yapan Mehmet Demirkol, ileride Cenk'in oynamasının daha doğru olacağını söyledi.


Beşiktaş'ın ileri bölgesinde belki savunmasının arkasına kolay adam kaçırdığı için Aboubakar'ı tercih ediyor olabilir hoca diyen Mehmet Demirkol, "ama ben hala içimde Cenk ile başlayacak umudum var. Çünkü Beşiktaş'ı bu sene şöyle tahlil ediyorum. Soldan sağa, sağdan içeri... Adriano ve Caner ters kanada topu hızlı geçirecek. hızlı paslaşarak yada tek pasla orada Quaresma orada işi bitirecek ortayı yapacak. İşi bitirecek ortayı yaptığında içeride Cenk'in olması şuan için bana daha fazla güven veriyor. Ama Şenol Hoca şunu planlıyor olabilir. Bunların savunmasında zaaf var. Ben bunların arkasına sarkarım. Arkaya atılan toplarla işi bitirmeye çalışırım. Aboubakarda bu anlamda daha becerili bir oyuncu kağıt üstünde. Elimize gelen kadrolara göre böyle gözüküyor. Favori Beşiktaş" şeklinde konuştu.

Ayrıca Mehmet Demirkol program içerisinde "Olimpiakos yıpratıcı bir deplasman. Beşiktaşlı futbolcuların sakin olması gerekiyor. Tur senin elinde. Hakem ne yaparsa yapsın sen oyunda kal. Geçen seneki Beşiktaş daha iyiydi. Geçen seneki takımla hayal kurmak daha kolaydı" ifadelerinde de bulundu.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder