SON DAKİKA | Beşiktaş'ın Olympiakos karşısında sahaya çıkacak 11'i belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın Olympiakos karşısında sahaya çıkacak 11'i belli oldu!

Share This

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesi rövanş karşılaşmasında Vodafone Arena'da sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ın 11'i belli oldu.


Avrupa arenasında ülkemizi temsil eden tek takım olan Beşiktaş, son 16 turunun ikinci karşılaşmasında 1-1'lik skorun rövanşında tarihi bir maça çıkmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu!
Türkiye saati ile 21:05'te Vodafone Arena Stadyumu'nda başlayacak olan çeyrek finale yükselme mücadelesinin ikinci ayağında savunmada Kayserispor maçında sakatlanan Marcelo Guedes, Avrupa listesinde isimleri bulunmayan Ersan Gülüm ve Rhodolfo yer almayan isimler olacak.

Rövanş karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş sahaya beyaz şort, beyaz konç ve beyaz forma ile sahaya çıkacak. Kalecimiz ise kırmızı forma giyecek.

İşte Şenol Güneş'in Olympiakos karşısında sahaya süreceği Beşiktaş'ın 11'i: Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Mitrovic, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Talisca, Ryan Babel ve Vincent Aboubakar

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder