"Talisca'yı bana bırakın" demişti ama...! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Talisca'yı bana bırakın" demişti ama...!

Share This

Zorlu Trabzonspor deplasmanında tam 4 gol bulan siyah beyazlılarda galibiyetin sevinci yaşanırken taraftarlar sosyal medyada Onur Kıvrak'ın maç öncesindeTalisca'yı bana bırakın sözlerine yoğunlaşmaya başladı.

siyahlabeyaz | Tarihi bir gün yaşayarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanıyor.

Trabzonspor gibi zor deplasmanda 4 gol atarak maçı kazanan ve şampiyonluk yolunda Başakşehir'in Pazartesi Galatasaray ile oynayacağı maçı çok düşünmek istemeyen siyah beyazlılarda ikinci devrenin ortasında 3-2 yenik düşmesine rağmen maçı çeviren Beşiktaş artık gözünü şampiyonluğa çevirmiş durumda. 27. haftayı da kayıpsız geçen siyah beyazlılar puanını 61'e çıkartarak kalan son7 haftaya ise 8 puanlık fark ile girmiş durumda.

Maçın henüz 4. dakikasında Adriano'nun getirdiği topu tek bir vuruşla Trabzon ağlarına gönderen Cenk Tosun'un ardından bordo mavililerin beraberliği yakalamasına rağmen 55. dakikada Oğuzhan'ın harika pasında klas bir santrafor vuruşu yapan Aboubakar, Onur kıvrak'ı ters köşeye yatırdı ve Beşiktaş'a ekstra gollerle katkı vermeye devam etti. Devreye 2-1'lik skor ile girilmesinin ardından maçın ikinci devresinde çok kısa sürede önce 2-2 sonrada Rodallega ile 3-2'yi yakalayan Trabzonspor için ise maçın son anları adeta yaşanmaz hale geldi. 74. dakikada Anderson Talisca'nın artık klasikleşen frikiği ile Onur Kıvrak'ı kapattığı köşeden 90'a yollaması, ardındansa maçın uzatma dakikalarına henüz girilmişken Gökhan Gönül'ün ortaladığı topa Atiba Hutchinson'un altın kafa vuruşu Beşiktaş'ı tarihi bir galibiyet almaya götürdü.

Maçın ardından taraftarlar sosyal medyada hafta içi antrenmanlarında "Talisca'yı bana bırakın" diyen Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ı esprili dille eleştirirken, Brezilyalı orta sahanın Benfica kariyerindeki gol istatistiğini yakalaması ve egale etmesi de gözlerden kaçmadı.

Siyahlabeyaz