Abubakar'ın Devler Ligi resti Orman'ın elini güçlendirdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abubakar'ın Devler Ligi resti Orman'ın elini güçlendirdi

Share This

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar konusunda Porto ile yaşanan gelişmeler can sıkıcı seviyeye geldi. Her fırsatta kalmak istediğini söyleyen Kamerunlu golcü ise Portekiz ekibine rest çekti...


siyahlabeyaz | Geçen sezon Jose Sosa ve Mario Gomez'i kaybeden Şenol Güneş, kendisine "kimi transfer edelim?" diyen Başkan Fikret Orman'a, "önce Talisca ve Aboubakar'ı tutalım" cevabı vermişti.

Orman, Talisca'yı elde tutmayı başarırken Aboubakar konusunda ise gelişmeler can sıkıcı seviyeye geldi. 38 maçta 19 gol atıp 4 asist yapan Kamerunlu oyuncu için bonservisini elinde bulunduran Porto, ''Konfederasyon Kupası'nın sonuna kadar bekleyelim'' cevabını verdi.

Fikret Orman'ın 6 milyon Euro'ya çıkmasına rağmen Portekiz ekibinin Başkanı Pinto Da Costa, 32 kilit pas yapıp maç başına 4.8 kez ceza sahasında topla buluşan Aboubakar için 10 milyon Euro'nun altına düşemeyeceğini iletti. Sözleşmesi sezon sonunda biteceği için kiralamanın da söz konusu olmadığını anlattı.

Maç başına 3.4 ikili mücadele kazanan Aboubakar ise, Porto'ya Fikret Orman'ın elini güçlendirecek bir rest çekti: Çin'e gitmem. Şampiyonlar Ligi dışında oynayan bir takıma satarsanız kabul etmem.

Kaynak : Fotospor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ