Beşiktaş, genç Atiba'yı Bayern Münih'te buldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, genç Atiba'yı Bayern Münih'te buldu

Share This

Şampiyon Beşiktaş’ta, yıldız isimlerin yanı sıra geleceğe yatırım yapmak için de transfer çalışmaları devam ediyor. Bu anlamda yönetim orta sahada her yönü ile harika 2 sezon geçiren ama yaşı ilerleyen Atiba Hutchinson'un alternatiflerini de aramaya başladı...


siyahlabeyaz | Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, özellikle orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, takımın dinamosu olan Atiba Hutchinson’ın gencini Almanya’da buldu.

Avrupa’da futbol oynayan yerli ve yabancı genç oyuncuları uzun süredir takip eden izleme komitesine, menajerler tarafından dünya devi Bayern Münih’in 2. takımında forma giyen gurbetçi Erdal Öztürk’ün önerildiği ortaya çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar’da hem scout ekibinin başında bulunan Metin Albayrak’ın, kurmayları ile birlikte Erdal’ı izlediği öğrenildi.

Bazı Türk kulüplerinin de istediği ancak Beşiktaş’a gelmeye daha sıcak baktığı öğrenilen Erdal Öztürk için ilk hamle yapıldı.

Kaynak : HTSpor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ