Beşiktaş'ın istediği yıldız ayrılmakla tehdit etti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın istediği yıldız ayrılmakla tehdit etti

Share This

Beşiktaş’ın transfer listesindeki futbolculardan Meksika’nın Tigres takımında forma giyen Gignac adeta patladı! İddiaların gündeme gelmesi ile kulüp yönetiminin transferi reddeden açıklamalarının ardından bugün yeni gelişmeler yaşandı...


siyahlabeyaz | Geçmişte Galatasaray’ın da gündemine fakat Meksika’da Tigres’e transfer olan tecrübeli futbolcu, Meksika’da kendisine yönelik yapılan baskıdan dolayı oldukça sıkıldı ve ayrılmakla tehdit etti.

Gignac, Meksika’da özellikle basında hakkında çıkan haberlerin ardından büyük bir baskı hissettiğini ve ayrılmakla tehdit ettiği söyledi.

Fransız futbolcu ve kulübü ile temasa geçmeye hazırlanan yönetim, Aboubakar transferinden çıkacak sonucu bekleyecek.  Kamerunlu oyuncu ile ilgili sorun yaşanması halinde Gignac ve kulübü ile görüşmeler başlayacak.

31 yaşındaki Fransız oyuncu, son iki sezondur Tigres forması giyiyor. Geride kalan sezon 49 maça çıkan Gignac, 25 gol-5 asistlik performans gösterdi.

Profesyonel kariyerine 2004 yılında Lorient’de başlayan Gignac, daha sonra Toulouse ve Marsilya formaları giydi. Fransız futbolcunun Tigres ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak : Futbol Arena


Ajansspor'un verdiği habere göre ise Gignac'ın takımdan ayrılmak istemesinin nedeni ise başka :

2015-16 sezonunun başında Marsilya'dan Meksike ekibi Tigres'e transfer olan Gignac, buradaki ilk sezonunda çıktığı 46 maçta 32 gol kaydetti. Açılış Ligi Play-off'unda çeyrek finalde Monterrey'e elenirlerken Kapanış Ligi'nde ise Pumas'ı penaltılar sonucu mağlup ederek şampiyon oldular.

31 yaşındaki golcü bu sezon ise 40 maçta rakip fileleri 22 kez havalandırabildi. Açılış Ligi finalinde CF America'yı penaltılar sonucu mağlup edip şampiyon olurlarken 29 Mayıs'taki final maçında Guadalajara'ya 2-1 kaybedip şampiyonluğa ulaşamadılar. O maçtan sonra yaşandığı iddia edilen bir olay ise Gignac'ın Meksika'daki kariyerini sorgulamasına neden olmuş.

Meksikalı gazeteci Yussif Caro sosyal medya hesabından, kupa törenine katılmak istemeyen yıldız oyuncunun kendisine arkadan vurduğunu ifade etti. Gignac ise yine sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: "Sana vurmuş olsam hala yerde olurdun. Ne istiyorsun? İnsanları kandırmak mı? Ünlü mü olmak istiyorsun? Twitter'da daha fazla takipçi mi? Final kaybetmiş bir oyuncunun üzüntüsü ve öfkesini anlayamıyor musun? Mükemmel değilim, birçok defom var. Eğer basın yüzünden Meksika'dan ayrılmam gerekirse kesinlikle ayrılırım. Bu yalanları dinlemekten sıkıldım."

Yaşanan bu olayların üzerine Tigres Başkanı Alejandro Rodriguez de 5 Haziran'da önemli açıklamalarda bulundu. Gignac'ın oldukça profesyonel birisi olduğunun altını çizen Rodriguez, "Bu kulübe çok şey verdi. 2019 yılına kadar sözleşmesi var. Sonuna kadar Tigresli. Onunla her zaman konuşuyoruz. Burada çok mutlu. Ne yaşarsa yaşasın hep burada kalmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Ajansspor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ