Beşiktaş'ta görevden alınan Kayhan Turan'dan Fikret Orman'a olay sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta görevden alınan Kayhan Turan'dan Fikret Orman'a olay sözler!

Share This

Beşiktaş'ın Baş Hukuk Müşaviri Kayhan Turan, kulüp başkanı Fikret Orman'a yönelik sert ifadeler kullandı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Hukuk İşleri Koordinatörü ve Baş Hukuk Müşaviri Kayhan Turan, Fikret Orman yönetimi tarafından görevinden alındı. Bu gelişme sonrası açıklama yayınlayan Turan, kulüp başkanı Fikret Orman'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta Kayhan Turan'ın Fikret Orman açıklaması:

"Çok kıymetli gerçek ve dürüst BJK emektarları,
BJK Kulübüne yaklaşık 5 sene önce 27.03.2012 tarihinde bizzat Fikret Orman'ın davetiyle geldim. Bu 5 sene içerisinde öyle veya böyle bilgimin ve gücümün yettiğince BJK'ya dürüstçe hizmet etmeye çalıştım."

"FİKRET ORMAN'IN AVUKATI OLARAK BAŞLADIM"
"Bilenler bilir hiçbir zaman doğru bildiklerimden, dürüstlükten, adaletten şaşmadım. İlk zamanlar
görevime Fikret Orman'ın avukatı olarak danışmanlık mahiyetinde başladım. Bir süre sonra Kulübün o zamanki Hukuk Müşaviri görevinden ayrılınca, çok değerli bir hukukçu olan ve yıllarca İş Bankası gibi bir kurumda Hukuk Müşavir Yardımcılığı görevini yürütmüş olan arkadaşım Sayın Figen Anıl'ın Hukuk Müşavirliği'nin başına geçmesine vesile oldum. Ancak sistem onuda buradan gitmek zorunda bıraktı."

"BEŞİKTAŞ'TA HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIM"
"Onun sonrasında ise BJK Hukuku emanet edebileceğim güvendiğim kimse olmadığı için kendi o󒖘sime dahi doğru dürüst gitmeyip BJK'ya bizzat kendim hizmet etmeye çalıştım. İlk geldiğimde adaletsizlik ve çıkarlar üzerine kurulmuş bir sistem bulmuştum giderken de değişen pek birşey olmadığını görüyorum. Fikret Orman bana her zaman sabret şu geçsin bu geçsin gerekeni yapacağım dedi ama üstünden 5 sene geçti ve değişen bir şey olmadı."

"FİKRET ORMAN ARKAMDA DURMADI"
"Birilerinin ayağına bastıkça 35 senedir tanıdığım Fikret Orman'la iletişim sıkıntısı yaşamaya başladım. Sonunda artık Fikret Orman'ın da benim arkamda durmaya gücü kalmamış olsa gerek ki 35 senelik tanışıklığımızın ve şahsi avukatı olmamın hatırına kendisi bizzat yüzüme söylemektense Gökhan Sarı vasıtasıyla artık kulüple ilişiğimin kalmadığını tarafıma tebliğ ettirdi. Burada ne anlatsam hepsi boş. Neyin ne olduğunu en iyi Allah bilir. 5 senede çok şey gördüm,duydum ve bildim. Eğer BJK'ya faydası olacaksa zamanı ve yeri geldiğinde belki bunları paylaşırım. BJK ve siz BJK emektarlarının işi zor. Allah hepinize kolaylıklar ve sabır versin,yardımcınız olsun. Hakkınızı helal edin."

"ARKAMDAN ÇOK ŞEY KONUŞULACAK"
"Eğer benim siz gerçek ve dürüst BJK çalışanlarında hakkım varsa helal olsun.Arkamdan çok şey konuşulacak biliyorum ama benim için önemli değil. Çünkü bir Allah birde ben kendimin nasıl bir insan olduğunu biliyoruz.Gerisi lafügüzaf.

Saygı ve sevgilerimle.
Av. Kayhan TURAN
Beşiktaş JK Hukuk Müşavirliği
Beşiktaş JK Hukuk İşleri Koordinatörü ve Baş Hukuk Müşaviri"

Siyahlabeyaz


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ