Cenk Tosun Benfica'ya attığı golün hikayesini anlattı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun Benfica'ya attığı golün hikayesini anlattı!

Share This

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya attığı gol yılın golü seçilen Cenk Tosun, beIN Sports'a golün hikayesini ve sezonu değerlendirdi.


siyahlabeyaz | "Profesyonel futbol hayatımda en iyi sezonu geçirdim"

Çok güzel bir his. Birkaç gündür oylama devam ediyor. Arkadaşlarım da beni bilgilendiriyordu. Çok mutlu oldum ve gururlandım. Böyle bir gururu yaşattığım için ben de mutluyum. Oynadığımız en kötü devreydi. İyi motive olduk ikinci devreye. Ondan sonra kıvılcımın başlanıgıç olması güzeldi. Gol anında ilk aklımdan geleni yaptım. Fazla düşününce bazen olmuyor. Orta geldiğinde yan vole vurdum. Hayatımda attığım en güzel gol diyebilirim. Profesyonel futbol hayatımda en iyi sezonu geçirdim. Şampiyon olduk ama gol kralı olamadığım için üzgünüm. Yaşım daha genç. Gol kralı da olmak istiyorum. (Benfica kalecisi Ederson'un transfer olması) Kendisi inanılmaz bir kaleci.

Demba Ba, Gomez ve Aboubakar değerlendirmesi
"Demba Ba ve Gomez'den inanılmaz şeyler öğrendim. Kendini kanıtlamış büyük isim yapmış futbolcular. Bundan kendi üstüme kattım. Aboubakar da benim gibi genç. Beraber oynamaya çalıştık. Her sene büyük transferler geliyor ama hem bana katıyor, hem de rekabet ortamı oluyor."

Kaynak : Ajansspor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ