SON DAKİKA | PEPE BEŞİKTAŞ'TA! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş uzun süredir görüşmelerine devam ettiği Portekizli savunma oyuncusu Pepe'nin transferinde mutlu sona ulaştı. İki gündür devam eden yoğun pazarlıkların ardından tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a imza attığı öğrenildi... KAP bildirimi yapıldı


siyahlabeyaz | Beşiktaş yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için kurmayı hedeflediği daha güçlü kadro kurgusunda ilk adımı Portekizli yıldız Pepe ile attı...

Lisbon'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından kendisini 2+1 yıllığına Beşiktaş'lı yapan sözleşme şartları konusunda Umut Güner ve Fikret Orman ile anlaşmaya varan Pepe'nin anlaşma şartlarıda netleşmeye başladı... Özel uçakla gece saatlerinde 23:45 gibi havalanmasının ardından İstanbul'da olması beklenen ve kendisine Four Seasons Otel'de yer ayrıldığı söylenen Pepe için artık KAP açıklaması bekleniyor.



Beşiktaş KAP'a bildirimi yaptı



Sözleşmenin detayları:
İmza parası= 3 M€
Garanti ücret = 3.3 M€ 
35+ maç =: 350.000 €
Şampiyonluk primi = 250.000 €

Bilindiği gibi Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca'nın da verdiği habere göre geçtiğimiz hafta Pepe, sağlık kontrolünden geçmesine rağmen beklenmedik bir şekilde PSG ile anlaşma sağlayamamıştı.

Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Pepe'nin bonservisi elinde bulunuyordu...

Beşiktaş resmi hesabıda son dakika paylaşımı ile taraftarları çok mutlu etti



PEPE KİMDİR?
Kelper Laveran Lime Ferreira ya da bilinen ismiyle Pepe, 26 Şubat 1983 tarihinde Brezilya'nın Maceio kentinde dünyaya geldi. Brezilya'da doğmasına rağmen Portekiz vatandaşı olan Pepe, Maritimo takımında yıldızını parlatmış ve ardından Porto'ya transfer olmuştur.

Porto'da 64 maçta forma giyen Pepe, 6 gol kaydetti. Porto'daki performansının beğenilmesiyle İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Pepe, toplam 10 sezonda 229 maça çıktı ve 13 gol attı.

Aynı zamanda Portekiz Milli Takımı formasını giyen Pepe, milli takım formasıyla 85 maçta görev yaptı ve 4 gole imzasını attı.

İşte Real Madrid'in Pepe'ye veda videosu:



Siyahlabeyaz Özel


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ