UEFA'da savunma günü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Temyiz Kurulu, Lyon-Beşiktaş maçından önce yaşanan olaylar nedeniyle siyah-beyazlı kulübe verilen 2 sezon ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yapılan itirazı bugün karara bağlayacak.


siyahlabeyaz | UEFA Temyiz Kurulu, Lyon-Beşiktaş maçından önce yaşanan olaylar nedeniyle siyah-beyazlı kulübe verilen 2 sezon ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yapılan itirazı bugün karara bağlayacak. İsviçre’nin Nyon kentinde görülecek duruşma saat 10.30’da başlayacak. Beşiktaş geçen ay UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği haksız cezaya karşı Temyiz Kurulu’na başvurmuştu.

Başkan Fikret Orman ve siyah-beyazlı kulübün hukuk ekibi savunma yapmak için İsviçre’ye gitti. Orman liderliğindeki ekip cezanın kaldırılması için geniş kapsamlı bir savunma hazırladı.

Başkan Orman’ın yapacağı sözlü savunmada cezanın kaldırılmaması halinde deplasman maçlarına seyirci götürmeyeceklerini bildireceği ve bu durumun UEFA’nın genel prensiplerine ters düşeceğini dile getireceği aktarıldı. Hukuk kurulu ise Lyon’daki maçta tüm sorumluluğun Fransız ekibine ait olduğunu hatırlatacak. Yaşanan olayların görüntülerini izletecek olan siyah-beyazlılar verilen cezanın evrensel hukuk ilkelerine aykırı olduğunun da altını çizecek.

Kaynak : Skorer

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ