Başakşehir’in aklı Beşiktaş’ta! O isimler Almanya’ya götürülmedi… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başakşehir’in aklı Beşiktaş’ta! O isimler Almanya’ya götürülmedi…

Share This

Dün akşam tarihi bir zafere imza atarak deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenen ve grubunda 9 puanla liderliğini devam ettiren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında 23 Ekim Pazartesi günü Vodafone Park’ta Başakşehir'i misafir edecek. 


siyahlabeyaz | Süper Ligde son 3 maçında kazanamayan Beşiktaş’ta Başakşehir maçı öncesi artık tek hedef galibiyet.


2-1 kazanılan Monaco karşılaşmasında sağ bekte Gökhan Gönül ve orta alanda OğuzhanÖzyakup dışında rotasyona gitmeyen Şenol Güneş bu iki oyuncuyu Başakşehir karşılaşması öncesi dinlendirirken Abdullah Avcı ise Almanya deplasmanı öncesi bir çok oyuncusunu kadroya almadı...

Pazartesi günü Vodafone Arena'da karşılaşacağı rakibi Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Hoffenheim maçı kadrosuna Emre Belözoğlu, Adebayor, Mossoro ve Da Costa gibi önemli isimleri almadı.

Avcı Costa ve Emre'nin hafif sakatlıkları olduğu için riske edilmeyerek götürülmediğini söylerken orta sahanın iyi oyuncularından Visca'nın da sakatlığı bulunduğunu açıkladı.

Siyahlabeyaz Özel