”Beşiktaş, eşit şartlarda mücadele etmiyor!” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

”Beşiktaş, eşit şartlarda mücadele etmiyor!”

Share This

Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV’den Ezgi Toper ile yaptığı Beşiktaş Özel programında çarpıcı açıklamalara imza attı.


siyahlabeyaz | Serdar Sarıdağ’nın, Siyah-beyazlılar hakkında yaptığı açıklamalar şöyle:


“Beşiktaş Süper Lig’de eşit şartlarda mücadele etmiyor”

Türkiye’de futbol oynattırmamaya çalışıyorlar. Kimse Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a açık oynamaz. Son 2 yılda Beşiktaş eşit şartlarda mücadele etmiyor. Çünkü Beşiktaş’ın bir ayağı Avrupa’da. Yorumcuların Beşiktaş’a sahip çıkması.

G.Saray UEFA Kupası’nı aldığında kaç maçı ertelendi bir baksınlar. Sıkıntı şu, Türk futbolu niye böyle? Sen Avrupa’da kartvizit yap. Hoffenheim’a 4 at bakalım, kaç teklif geliyor. Zincirleme reaksiyon var. Şenol hocanın olumsuz etkileri var.

Şenol hocanın Trabzonspor maçında tribünde oluşu. Eğer Beşiktaş, Alanya ve Göztepe maçlarını alabilirse benim için şampiyonluğun en güçlü adayıdır.

“Talisca 10 numara değil”
Talisca’da sıkıntı şu. 10 numara değil. 10 numarada olan en önemli özellik çevre kontrolüdür. Talisca’da bu o kadar iyi değil. Talisca’yı ikinci forvet olarak bonservisi alınabilir. Son yarım saatte oyuna al, yemin ediyorum ilk 11’de oynadığından daha fazla yararlı olur.

Kaynak : Milliyet