Beşiktaş'a haksızlık yapılıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Trt Spor'da yayınlanan programda Melih Gümüşbıçak ile birlikte futboldaki gelişmeleri değerlendiren Serkan Reçber, Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını söyledi. 


siyahlabeyaz | Siyah Beyazlı kulübün çok zorşu bir fikstürden geçtiğini ve bu arada 3 tane çok önemli şampiyonlar ligi maçı oynadığını söyleyen Reçber, eleştirilerin yapıcı olmadığını söyledi...


Reçber ayrıca, "Ben Beşiktaş'a ligi ayrı Avrupa'yı ayrı oynuyor söylemi üzerinden biraz fazla haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yani eleştirilerin mutlaka olabileceğini ama bilgi ile donatılmış eleştirilerin daha makul ve mantıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Kastım şu... Beşiktaş gerçekten çok ama çok zor bir fikstüre girdi. Ve düşünün Fenerbahçe deplasmanı ile başlıyorsunuz. Ve o taraftar önünde kaybetmeniz skor olarak normal. Yaşananları biliyoruz. Dönüyorsunuz Leipzig gibi şuanda Avrupa'nın en çok koşan, en dinamik, en genç takımına karşı zor bir maç oynuyorsunuz. Devam ediyorsunuz. Fenerbahçe maçından aldığınız cezalar neticesinde oynamayan oyuncular doğrultusunda bir Trabzonspor maçına çıkıyorsunuz. Ki Trabzonspor o güne kadar çok önemli performanslar sergiledi. O döneme bakılırsa Trabzonspor Beşiktaş'a çok formda geldi." ifadelerini kullandı.

Siyahlabeyaz