Fikret Orman'dan gündeme dair çarpıcı açıklamalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şehit Kurmay Albay Gökhan Peker'in adını taşıyan ve yenileme çalışmaları tamamlanan okulun açılışına katıldı. Orman burada gündeme dair açıklamalar yaparken bu sezon da şampiyon olacaklarını savundu...


siyahlabeyaz | Orman, Çatalca'daki okulda gerçekleştirilen törende gündeme 1-1 sona eren Başakşehir maçıyla ilgili konuşan Fikret Orman, "Ligin daha 9. haftasındayız. İlk yarının bitmesine daha 8 hafta var. Önümüzde bir derbi maçı var ve içerde oynayacağız. Başakşehir karşısında istekli ve arzulu bir Beşiktaş vardı. Karşımızdaki rakip de Beşiktaş'ın oyun düzenini bozmak üzerine oynadı. Onlar da kazanmak istiyorlardı. Güzel bir mücadele oldu. Beşiktaş taraftarına da verdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


Beşiktaş'ın bu sene de şampiyon olacağını kaydeden Fikret Orman, "Maç kazanıp kaybedecektir; ancak Beşiktaş bu sene de şampiyon olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Herkes de alıştı, Avrupa'da da başarılar gelince ligde de farklı skorlar bekleniyor. Lig uzun maraton, önümüzde daha çok maç var. Ligin de en önemli oyuncusu biziz. 2 yıldır şampiyon olduk ve bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyuncuların Başakşehir maçında büyük performans gösterdiğini savunan Fikret Orman, "Futbolda dün yok hep yarın var. Oyuncularımız da bunun bilincinde olmaları lazım. Çok önemli işler yapıyorlar. Bir gün performans düşünce taraftarlar da ister istemez tepki gösteriyorlar. Futbolda dün yok yarın var. Biz yarına bakacağız ve takım Alanya maçına hazırlanıyor. Dünkü oynanan oyun ve oyuncuların arzusundan da çok mutluyum" diye konuştu.

-YABANCI KURALI YORUMU- 
“5 tane yabancı varken sanki dünya şampiyonuyduk yabancı sayısını artırdık da şimdi değiliz. O zaman da çok başarılı bir milli takım yoktu. Bunu bir tek sayılara bağlarsak çözümü çok basite indirgeriz ve çözümsüzlük çıkar. Toplu olarak görüşülmesi lazım. Federasyon başkanına da söyledim, bununla ilgili bir çalışma yapın, herkes gelsin, fikrine söylesin ona göre çözüm bulalım. Onlar da herhalde devre arasında böyle bir şey yapacak.”


-HOCA YARDIMCI İSTERSE SÖYLER!
“Şenol hoca 50 senedir futbolun içerisinde. Kaptanlık yapmış, milli takım teknik direktörlüğü yapmış, 3 senedir de Beşiktaş takımında. Çok çalışkan ve inanılmaz derecede disiplinli ve inanılmaz derecede işine konsantre olan bu tecrübedeki teknik adama bizim tavsiyede bulunma durumunda değiliz. Hocanın yardımcı hocaya ihtiyacı olsa bize söyler. Biz arada istişare ederiz ama biz de kuvvetler ayrılığı vardır. Yönetim kurulu ve Başkan, teknik ekiple konuşmaz, müdahale etmez. Bunun çizgisi bellidir. Bizim de çizgimiz olan yerler bellidir. Hocanın tarafında olan bir durum. Kendi karar vereceği bir şey. O tecrübedeki insan da bizim, kamuoyunun laflarıyla değil, kendi hür
iradesiyle yapacağı şeylerle yoluna devam edecektir. O da şu anda devam ediyor.” dedi.


-OĞUZHAN'IN BEŞİKTAŞ'TA KALMASINI İSTİYORUZ-
“Oğuzhan bizim evladımız. Takımımızın kaptanı. Genç yaşta hem takım kaptanlığını hem de bu sene 10 numarayı verdik. Beşiktaş takımında oynayan oyuncuların kariyerlerine baktığınız zaman çok yüksek kariyerli bir takıma kaptanlık yapıyor. Oğuzhan, Beşiktaşlıdır, bizim de evladımızdır. Beşiktaş’ta kalmasını istiyoruz. İnşallah çözülür, bir sıkıntısı olmaz. Zaten Oğuzhan ile bizim aramızda çok büyük sıkıntı yok. Onun sözleşmesel bazı şeyleri var. Çözülmesini bekliyoruz. Arsenal ile olan yüzde payının çözülmesini de bekliyoruz” dedi.


-VİDEO HAKEMLİĞE GEÇİLMESİ TARAFTARIYIM
“Kulüpler Birliği’nde temsilcimiz var. Kendi görüşümüzü Asbaşkanımız Deniz Atalay belirtiyor. Benim kendi şahsi görüşüm, video hakemliğe geçilmesi taraftarıyım. Hepsinin bir anda olmaması ama kademeli olarak geçilebilir. Devre arası sadece ofsaytla alakalı geçilebilir. Bir denenir. 6 ay sonra penaltı ile alakalı olabilir. Denene denene doğru yolu bulunabilir. “ dedi.




Kaynak : Ntvspor