Quaresma, Talisca ve Babel, Şampiyonlar Ligi'nde başka bir standartta oynuyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma, Talisca ve Babel, Şampiyonlar Ligi'nde başka bir standartta oynuyor!

Share This

Usta gazeteci Atilla Gökçe yarın akşam oynanacak olan zorlu Monaco karşılaşması öncesinde siyah beyazlıların ligdeki durumunu ve Şampiyonlar Ligi'ine hazır olup olmadığını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Gökçe’nin Haber1903’e yaptığı açıklamalar:


Yarın akşam oynanacak olan Monaco maçı için umutsuz olmadığını belirten Gökçe; “Bu yılın
Beşiktaş’ında şöyle bir psikoloji var. ‘Yolumuza taş koyuyorlar, bizi engelliyorlar, şampiyonluğu elimizden almak için her türlü komplo kuruluyor’ gibi bir tedirginlik süreci yaşanıyor. Buna ek olarak Şenol Güneş’in sinirli tavırları, futbolcular arasında çıkan tartışmalar, Şenol Güneş’in rotasyonu gönlünce yapamaması, yaptığı rotasyonlardan sonuç çıkmaması gibi tablo ortaya çıktı.

Ancak Beşiktaş, yine de bu sıkıntılı süreçte tek taş yüzük gibi sahip çıkması gereken bir pozisyonu var. Şampiyonlar Ligi’nde 6 puana sahip. Şayet yarın Monaco’dan 1 puan alırsa gruptan çıkması için işi çok kolaylaşır. Monaco da son maçını 2-1 kaybetti. Transferde Avrupa’nın en çok kar eden kulübü. Bunun yerine yeni yıldız adayları alıyor. Monaco, Mbappe’li Monaco değil. Beşiktaş’ta Quaresma, Talisca ve Babel, Şampiyonlar Ligi’nde başka standartta oynuyor. Ben çok umutsuz değilim. Monaco karşısında elde edilecek puandan sonra Başakşehir maçında da ivme kazanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber1903 Özel