FLAŞ | Şenol Güneş ve Talisca'dan Monaco karşılaşması öncesi açıklamalar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Şenol Güneş ve Talisca'dan Monaco karşılaşması öncesi açıklamalar!

Share This

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam bu sezonun 3. karşılaşmasına çıkacak olan Beşiktaş grupta liderliğini sürdürmek isterken karşılaşma öncesi Fransa'da basın mensuplarının karşısına çıkan Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | İşte basın mensuparının karşısına çıkan Anderson Talisca ve Şenol Güneş'in açıklamaları...


Anderson Talisca
"Monaco maçını kazanırsak gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde edeceğiz.Çok zor maç ama biz kazanmak için hazırız. Karşımızda Monaco gibi bir takım olacak. Dengeli bir gruptayız ve gruba çok iyi başladık."

"Leipzig ve Porto'yu yendik. Monaco'yu da yenerek seriyi sürdürmek istiyoruz."

"''Bizim takımımızın en büyük özelliğinden biri takımdaşlığın yüksek olması. Soyunma odasındaki atmosfer gayet iyi. Son 3 maçta istediğimiz sonuçları alamadık ama havamız pozitif. Şampiyonlar Ligi konsantrasyonumuz yüksek. Bunu yarın sahada göstermek istiyoruz"


"Benim icin sahada olmak ve oynamak beni mutlu ediyor. Her maçta konsantrasyonumu en yüksekte tutmaya çalışıyorum. Bazen ritminizi bulmak zor oluyor ama bu konsantrasyonla ilgili değil. Rakipler bazen farklı direnç gösterebiliyor."

"Yarın sahada iki kaliteli takım olacak. Monaco taraftar desteğiyle işimizi zorlaştırmaya çalışacak. Monaco ev sahibi avantajını değerlendirmek isteyecek. Sakin kalıp istediğimiz sonucu alacağız. Monaco'nun sadece 1 puanı var. Taraftarının da gücüyle maçı kazanmak isteyecekler."

“Monaco maçını kazanırsak gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde edeceğiz. Çok zor maç ama biz kazanmak için hazırız.”


Şenol Güneş
"Henüz 2 maç oynadık, 4 maçımız daha var. Yarın zor bir maça çıkacağız. Yetenekli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız. Monaco'nun aldığı puan kimseyi yanıltmasın. Monaco'nun çok iyi bireysel oyuncuları var. Transferden 300-350 milyon Euro kazanan, 100 milyon harcayan bir takım Monaco. Bunu ülkemizdeki futbol anlayışı için söylüyorum"

"Maça en iyi şekilde hazırlandık. Sonuç ne olur bilmiyorum ama en iyi şekilde oynayacağımızı biliyorum. 3. ve 4. maçı üst üste oynayacağımız için iki maç da önemli. Bu maçlar gruptaki yerimizi daha iyi tayin edecek."

"Biz rakamsal değerden giderek sonuç almıyoruz. Zaman zaman iyi takımlar sürprizlerle kaybedebiliyor."

"Orkan iyi durumda ama kadroda olmayacak. Onun dışında sakatlık olarak eksiğimiz yok. Orkan'ın sakatlığı beklendiği kadar uzun değil ama kadroda olmayacak yarın. Tam olarak hazır olmayan bazı oyuncular var. Yarınki maçın ambiyansına göre farklılıklar olabilir."

"Takım üzerinde olumsuz bir hava yok. Kötü sonuç alınca üzülüyoruz tabi, kazanınca da seviniyoruz. Durum bu. Sadece yarın oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Güzel bir futbolla kazanmak istiyoruz umarım istediğimiz olur. Uzun süre kazanıp bir maç kaybedebilirsiniz. Bunu spekülasyon yapmak istemiyoruz."

"Gençlerbirliği maçında çok kötü oynadık. Kırmızı kart gördük. Bugüne de yarına da katkısı olmayan şeyler bunlar."

"Bir maçın kaybedilmesi kazanılması için sayılacak çok sebep var. Bunların şu anda bir anlamı yok."

"Bazen kaybettiğinizde panikleyebilirsiniz ancak bizde böyle bir şey yok."

"Oyuncuların iyi niyetli olduğunu ve ellerinden gelen gayreti vereceklerini biliyorumRakibin oyununa cevap verip 3 puan alacağız"

"Bunların üzerinden neyin muhakemesini yapacağız ki bugün?" (Kaybedilen Gençlerbirliği maçı hakkında) Aldığınız puanların bir garantisi yok ama avantajı var. Puanlara bakarak oynamayacağız. Kendi oyunumuzu oynayacağız."

''Yarın burada kendi gücümüzü görme şansımız var. Monaco ile üst üste oynayacağımız maçlardan alacağımız sonuçlar çok önemli.''

"Zihnimizi teknik ve taktik olarak yarınki maça hazırlıyoruz. Monaco'ya karşı iki maçta beraberlik yada bir galibiyet büyük avantaj sağlar. Ancak bunları düşünüp kendimizi yormuyoruz."

"2 maçta 1 puan almasına rağmen yarın onların ne oynayacağı, bizim ne oynayacağımız önemli. . Seyirci baskısı olmayacak gibi görünse de çok iyi oyunculara sahipler. Taraftarların desteği olacaktır ama çok baskı olmayacak"

Sık sık yenileyiniz...

Siyahlabeyaz Özel