SON DAKİKA | Beşiktaş ayakta - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Futbol Federasyounu'nun Caner Erkin'i 6 maçla cezalandırmasının ardından Beşiktaş Başkan'ı kulüpte adeta olağanüstü hal durumuna geçti. Kurmayları ile görüşen Başkan önce basın toplantısı kararı aldı sonrada resmi siteden bir açıklama yayınladı...



siyahlabeyaz | Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yarın düzenleyeceği basın toplantısı öncesinde yönetim kurulundan bazı üyelerle bir araya gelerek acil bir durum toplantısı yaptığı, yarın düzenlenmesi planlanan basın toplantısında basının da desteğini alarak Türkiye Futbol Federasyonu'na sert tepkide bulunacağı belirtildi. Orman'ın toplantıda özellikle TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i hedef alacağı belirtildi.


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin'in PFDK tarafından 6 maçla cezalandırılması sonrası Beşiktaş camiasının yaptığı o açıklama...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun oyuncumuz Caner Erkin ile ilgili kararına yönelik Tahkim Kurulu'na itirazda bulunulacaktır.

Ayrıca Başkanımız Fikret Orman’ın yarın konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacağını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Siyahlabeyaz