Taraftardan hakem ve Abdullah Avcı’ya tepki - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında evinde Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta puan kayıpları sürdü. Karşılaşmada en büyük tepkiyi ise Mete Kalkavan ve Abdullah Avcı aldı..


siyahlabeyaz | Sıkıntılı geçen ve siyah beyazlıların oyun kurmakta zorlandığı 0-0'lık bir ilk yarının ardından 87. dakikada Başakşehir'in golüne karşılık Beşiktaş’a 90+2. dakikada beraberlik golünü kazandıran Dusko Tosic, ligde bu sezon ikinci kez gol sevinci yaşadı.


Süper Lig’de ilk golünü 3. haftada Bursaspor’a atan Tosic, Medipol Başakşehir karşısında topu kafayla fileleri göndererek takımının aldığı 1 puanda etkili oldu.

Hakem ve Avcı’ya tepki
Beşiktaşlı taraftarlar, hem maç içerisinde hem de maç sonrasında sürekli oyunu keserek tempoyu düşüren hakem Mete Kalkavan ile oyuncuları sakatlık anlarında yerden kalkmayan Abdullah Avcı’ya tepki gösterdi.

Siyah-beyazlılar, Kalkavan’a yanlı yönetiminden dolayı tepki gösterirken, Avcı’yı ise son dakikalarda futbolcularının oyunu yavaşlatması gerekçesiyle klasikleşen "Abdullah Avcı, yere yatsana" tezahüratı ile protesto etti.

Siyahlabeyaz