"Aşağılık kompleksini aşın, Beşiktaş çatır çatır 9 puanı aldı." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Aşağılık kompleksini aşın, Beşiktaş çatır çatır 9 puanı aldı."

Share This

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup şekilde devam eden siyah-beyazlılar Monaco'yu da yenmesinin ardından futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.


siyahlabeyaz | Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 3 maçtan da galibiyet alan Beşiktaş, grubunda zirveye oturdu. Son 16 turuna kalmak için de büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş'ta mücadelenin golleri parlayan yıldız Cenk Tosun'dan geldi.


Mücadelenin ardından A Spor'da yorumculuk yapan Uğur Karakullukçu, twitter hesabı üzerinden attığı tweetlerle konuşuldu. Karakullukçu, Beşiktaş'ın yaptığı büyük işten şu sözlerle bahsetti,

"İyi denilen Leipzig bu muymuş, Porto eski Porto değilmiş, Monaco patatesmiş... Aşağılık kompleksini aşın, Beşiktaş çatır çatır 9 puanı aldı. Leipzig hafta sonu Dortmund'a geriden gelip 3 attı, Porto'yu 3'ledi... Beşiktaş'ın yendiği her takıma çemkirerek bu başarı gölgelenmez. Beşiktaş kalan 3 maçtan yalnızca bir galibiyet dahi alsa kasasına koyacağı 43M€ barajını geçecek... Türk futbol tarihinin en büyük ganimeti."

Kaynak : Ajans Beşiktaş