"Vodafone Park'ta kralını tokatlarız. Cristiano Ronaldo şaşırır kalır!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Vodafone Park'ta kralını tokatlarız. Cristiano Ronaldo şaşırır kalır!"

Share This

Spor yorumcusu ve eski Beşiktaş futbolcusu Sinan Engin, çalıştığı tv kanalının spor programında 1-1 sonuçlanan Kayserispor karşılaşmasının ardından ilginç açıklamalarda bulundu... 


siyahlabeyaz | Beşiktaş lehine verilen penaltı kararının doğru olduğunu dile getiren Sinan Engin, "Penaltı kararı doğru. Beşiktaş 11'e 11 oynasaydı, maçı kazabilirdi" dedi.


Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:
"Beşiktaş lehine verilen penaltı kararı doğru. Umut Bulut son haftalarda çok iyi oynuyor. Fakat Umut'un isyanı penaltı kararının verilmesine. Beşiktaş 11'e 11 oynasaydı bu maçı kazanabilirdi. Beşiktaş, kapanan takımlara karşı zorlanıyor. İç sahadaki Akhisarspor maçı bunun en güzel örneği. Beşiktaş'a devre arası çok iyi gelecektir."

"Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih dışında bütün takımlar Beşiktaş'ın rakibi olabilir.  Shakhtar zor bir takım. Beşiktaş'ın rakibi Juventus olacak. Beşiktaş'a Real Madrid çıksa da fark etmez. Vodafone Park'ta sıkıntı yaşarlar. Vodafone Park'ta kralını tokatlarız. Cristiano Ronaldo Vodafone Park'ta şaşırır. İçimden Chelsea geçiyor."

Kaynak : Ajansspor