Arouna Kone'den transfer itirafı ve Beşiktaş - Bayern Münih eşleşmesi için çarpıcı yorum! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Arouna Kone'den transfer itirafı ve Beşiktaş - Bayern Münih eşleşmesi için çarpıcı yorum!

Share This

Demir Grup Sivasspor'un yıldız golcüsü Arouna Kone, Antalya'daki devre arası kampında TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Fildişi Sahilli golcü Sivasspor'dan ayrılabileceğinin sinyalini verirken Beşiktaş - Bayern Münih eşleşmesine dair çok çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.


Kone'nin Sivasspor'a transfer süreci nasıl gerçekleşti?
"Everton’la sözleşmem bitiyordu. Transfer hızlı bir şekilde gelişti, 2 gün içerisinde karar verdim. Ön bilgilerimi topladım gelmeden önce çünkü 2 sezon öncesi benim kuzenim burada oynamıştı. Kamp hazırlıkları önemlidir ve o yüzden hemen tercihimi yaptım.”

Kone'den transfer sözleri: "Sivasspor son durak olmayabilir."
"Sivasspor benim için son durak olmayabilir. Buraya, bu genç takıma bir tecrübe katmaya geldim. Futbolda her şey olabilir. Bir transfer gündemi de olabilir, başka şeyler de olabilir.”

34 yaşındaki oyuncunun adı son dönemde eski kulübü Levante ile anılıyordu. Ajansspor'dan Özgür Sancar ve Salim Manav'ın haberine göre Arouna Kone sezonu Sivasspor'da tamamladıktan sonra Levante'ye transfer olacak. 


Cenk Tosun'un Everton'a transferi!
"Cenk Tosun iyi bir transfer Everton için. Kaliteli birisi. Hem Türkiye’de hem Şampiyonlar Ligi’nde gördük. Takıma bir katkıda bulunacağını düşünüyorum."

"Beşiktaş Bayern Münih'ten daha kaliteli bir kadroya sahip."
“Bence Beşiktaş’ın kalitesi var. Zaten lider olarak çıktılar. Herkes Bayern Münih galip gelecek derken bir bakarsınız ki Beşiktaş galip gelir. O motivasyonu eksiltmemeliler. Biz Beşiktaş’la oynayacakken onlar kazanacak diyordu herkes ama öyle bir motive olduk ki evimizde kazandık. Ben burada Beşiktaş'ın Bayern’i yeneceğini düşünüyorum. Beşiktaş daha kaliteli bir kadroya sahip. Bayern iki sene önceki Bayern değil.”

Kaynak : Ajansspor