Bayern Münih'in yıldızı Robben'den Beşiktaş sözleri : "Çok tehlikeli...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bayern Münih'in yıldızı Robben'den Beşiktaş sözleri : "Çok tehlikeli...!"

Share This

Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben , Beşiktaş hakkında konuştu! Siyah beyazlılar hakkında "Çok tehlikeli bir takım" yorumu yapan Hollandalı oyuncu, geleceği ile ilgili de görüş bildirdi.


siyahlabeyaz | Bayern TV'ye konuşan Robben, "Sadece hazır kalmak ve futbolumun keyfini çıkarmak istiyorum.

Örneğin, önünde uzun yıllar olan Joshua Kimmich gibi olmadığımı biliyorum. Son yaklaşıyor ancak kariyerimi mümkün olduğunca uzatmak için her şeyi deniyorum. Şu anda, sezon sonunda emekli olmayı düşünmüyorum. Futboldan keyif aldığım sürece futbol oynamaya devam edeceğim. Futbolda, maç maç ve hafta hafta düşünürsünüz. Gelecek aylar için endişelenmenize gerek yok. Münih benim ikinci evim ancak eşim ve ben Groningen'liyiz. Orada bir ev inşa ettik ve plan, emekliliğimin ardından orada yaşamak" dedi.

Robben'den Beşiktaş yorumu
Beşiktaş hakkında da görüş bildiren Robben, "Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kolay maçlar yok. Beşiktaş grubunu zirvede bitirdi ve çok teklikeli bir takım. Çok iyi hazırlanmalı ve sahaya adım attığımızda hazır olmalıyız. Şu anda "Her şeyi kazanabiliriz" diyecek pozisyonda değiliz. Çok sıkı çalışmalı ve gelişmeliyiz" diye konuştu.

Bayern Münih sözleri
Hollandalı yıldız, "2009'dan bu yana buradayım. Kulübün bir parçası gibi hissediyorum ve bu da beni gururlandırıyor" diye konuştu.


Kaynak : Ajansspor