Tamer Tuna Beşiktaş'tan neden ayrıldı? İşte o sözler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tamer Tuna Beşiktaş'tan neden ayrıldı? İşte o sözler...

Share This

14 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Göztepe’nin başına geçip rüştünü ispat eden Tamer Tuna, Beşiktaş'tan neden ayrıldığını anlattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile kaldırdığı iki şampiyonluk kupasının ardından, artık şoför koltuğuna geçmesi gerektiğini düşünen Tamer Tuna, 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Göztepe ile ilk yarının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

İzmir ekibinde başarılı sonuçlara imza atan 41 yaşındaki teknik adam, Antalya'da soruları yanıtladı. İşte genç hocanın, takımına ve gelecek hedeflerine dair paylaştıkları:


Beşiktaş'tan neden ayrıldı?
Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile çok önemli başarılara imza attık. Şenol hoca çok değerli bir teknik adam. Üst üste iki şampiyonluk yaşadık. Herkesin fikri ve duruşu vardır. Ben Şenol hoca ile çalışırken de fikirlerimi her zaman çekinmeden ifade ettim. Başarıya katkı sağlamaya çalıştım. 7 yıl antrenörlük yaptım. Birinci adam ya da ikinci adam olarak hiç fark etmez, hep takımıma en iyisini vermeye çalıştım. Dünya futbolunu, gelişmeleri, değişimleri çok iyi takip ettiğimi düşünüyorum. Artık benim için liderlik zamanı gelmişti. Süper Lig'de yolumu çizmek ve plan ve projelerimi hayata geçirmek, kendi tarzımı oyunculara aşılamak istiyordum. Beşiktaş'tan ayrılışımın nedeni de tamamen kendi hedeflerim doğrultusunda olmuştur.

Şenol hoca ile saha kenarında yaşadığımız tartışma yüzünden ayrıldığım söylentisi gerçek değil. Bizim aramız çok iyi. İzmir'e geldiklerinde de görüştüm. Ben sadece kendi hayallerim için Beşiktaş'tan ayrıldım.

Kaynak : Sabah