Cenk Tosun'dan Everton Tv'ye ilk ropörtaj... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Everton Kulübü, Cenk Tosun’un transferini açıkladı. İngiliz kulübünün resmi sosyal paylaşım sitesinden yapılan videolu açıklamada Cenk Tosun’un Everton forması giyerken verdiği poz paylaşıldı. Sosyal medya üzerindeki karşılıklı paylaşımlar devam ederken Cenk'te Everton Tv'ye ilk ropörtajını verdi...


siyahlabeyaz | Bilindiği gibi Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaşan ingiliz ekibinin milli golcü için bu gece (Cuma) düzenleyeceği imza töreni ise sağlık kontrollerinin uzaması nedeniyle iptal edilmişti.


İlk açıklamalarını yaptı!
Öte yandan golcü futbolcu Cenk Tosun, transferinden sonra Everton TV’ye bir röportaj verdi. Tosun, ”Everton’un futbolcusu olmak çok güzel. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Everton için oynayacak olmaktan gerçekten heyecan duyuyorum. Everton büyük bir geçmiş olan ve önemli bir kültüre sahip harika bir kulüp. Taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Ligin kalitesine dikkat çekti
Everton için Premier Lig’de iyi bir oyuncu olabileceğime inanıyorum diyen golcü futbolcu, ”Premier Lig çok kaliteli bir lig. Bunu biliyorum. Bu yüzden fiziksel özelliklerim bana yardımcı olabilecek. Aynı zamanda iki ayağımı da kullanabilen iyi bir forvet olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.


"Taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum"
Heyecanlı olan Cenk, "Takım arkadaşlarımla antrenman yapmak ve onları tanımak için gerçekten de sabırsızlıkla bekliyorum. Elbette en kısa sürede oynamak istiyorum. Tottenham maçı ilk oynayabileceğim maç olacak. Çok heyecanlıyım." yorumunda bulundu.

"Everton'da yaratıcı oyuncular var"
Cenk, söz konusu röportajda, "Yeni takım arkadaşlarımla çalışacağım için büyük heyecan yaşıyorum. Çünkü Everton’da büyük isimler, büyük oyuncular var. Onlarla oynamaktan ve onlardan bir şeyler öğreneceğim için heyecanlıyım. Wayne Rooney gibi oyuncular yaratıcı oyuncular. Ayrıca bana gol atmam konusunda yardımcı olabilirler." ifadelerine yer verdi.


"Everton'ın maçlarını izledim"
İngiliz ekibinin yeni golcüsü, "Everton’ın maçlarını Türkiye’deyken izledim. Takım hakkında zaten önceden bir şeyler biliyorum. Umarım benim için yardımcı olabilirler." dedi.

"Sam Allardyce bu transferde önemli etkendi"
Bu arada Cenk, Everton menajerinin transferde etkili olduğunu belirterek, "Sam Allardyce bu kararı vermemde önemli bir etkendi. Beni gerçekten burada istediğini belli etti. Bu da Everton’a gelmek için önemli sebeplerden biriydi." açıklamasında bulundu.


Everton kulübü ayrıca Beşiktaş'ın yaptığı veda videosuna cevaben sosyal medya üzerinden "Everton’a hoş geldin Tosun Paşa. Hiç merak etmeyin, ona burada çok iyi bakacağız!" ifadeleri ile bir paylaşımda bulundu.

Kaynak : Ajansspor