Domagoj Vida'ya Dinamo Kiev'den Beşiktaş mesajı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Domagoj Vida'ya Dinamo Kiev'den Beşiktaş mesajı

Share This

Antalya kampında çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida hakkında Dinamo Kiev'den eski takım arkadaşı Khacheridi konuştu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida ayağının tozuyla siyah beyazlıların Antalya kampına katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanışan ve Beşiktaş'ta Antalya kampında hazırlıklarını devam ettiren Hırvat stoper hakkında Dinamo Kiev'den eski takım arkadaşı Khacheridi açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş'ın uzun süren uğraşlar sonunda bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'de hala unutulamadı. Ukrayna kulübünde forma giyen Vida'nın eski takım arkadaşı Khacheridi, Vida'nın ayrılmasıyla önemli bir eksiklik yaşayacaklarını söylerken, diğer taraftan Hırvat stoperin çok daha iyi yerleri hak ettiğini söyledi.

"DOMAGOJ VİDA, BEŞİKTAŞ'I HAK EDİYOR"
Dinamo Kiev'in futbolcusu Khacheridi yaptığı açıklamada, "Domagoj Vida harika bir futbolcu. Saha içerisinde onu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Her an yardımınıza koşar, mücadeleyi asla bırakmaz.
Pes etmekten nefret ediyor. Dinamo Kiev'e yıllardır yaptığı katkı unutulmaz. Açıkçası onun yokluğunu kesinlikle gideceğiz. Bir taraftan da onun adına seviniyorum. Çok daha iyi yerlerde oynamayı hak ediyor. Beşiktaş, Türkiye'nin önemli kulüplerinden birisi. Vida da umarım Beşiktaş'ta başarılı olur -ki, bundan şüphem yok." diye konuştu.

Kaynak : Futbol Arena Dış Haberler