"Cenk transferi Everton için çok ucuza gerçekleşti!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Everton kulübünün eski futbolcularından Don Hutchinson, Cenk Tosun transferini değerlendirdi.


siyahlaebeyaz | Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili olarak İngiliz ekibinin eski futbolcularından Don Hutchinson açıklamalarda bulundu. Daha önce kendisine ait sosyal medya hesabından Cenk Tosun hakkında "Ne yetenak ama!" şeklinde bir paylaşım yaparak milli futbolcuya övgüler yağdıran Don Hutchinson, Cenk Tosun'da Harry Kane'i gördüğünü belirtti.


Beşiktaşlı Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili İngiliz ekibinin eski futbolcularından Don Hutchinson Sky Sports'a konuşarak şunları söyledi:

"CENK TOSUN ÇOK İYİ BİR OYUNCU"
Cenk Tosun oldukça iyi bir oyuncu. Onu daha önce izlemiştim. Cenk Tosun belki dünyanın en hızlı futbolcusu değil ama çok iyi bir takım oyuncusu. Özellikle iki ayağını birden kullanması önemli. Takım oyuncusu ve sadece gol atmayı değil, asist yapmayı da seviyor.

"CENK TOSUN İÇİN 27 MİLYON STERLİN DÜŞÜK RAKAM"
Cenk Tosun'un transfer ücretiyle ilgili de konuşan Don Hutchinson, rakamın oldukça düşük olduğunu söyledi. Sky Sports'a konuşan eski Everton futbolcusu, "Cenk Tosun için 27 milyon sterlin bence düşük bir rakam. Transfer ucuza gerçekleşiyor. Jose Mourinho da bugün 50 milyon sterlin gibi rakamların harcamaları gerektiğinden bahsederken, Everton son derece uygun bir maliyetle Cenk'i transfer ediyor.


"CENK TOSUN'DA HARRY KANE'İ GÖRDÜM"
Belki bu rakamlarda oyuncunun nereden geldiği düşünülüyor ama bence bu hiç önemli değil. Performansın iyiyse, gollerini atıyorsan iyi futbolcusun. Ben buna inanırım. Ayrıca istatistiklere de güvenmiyorum. Cenk Tosun'u hem ileri uçta, hem kanatta izlerim ve bitiricilik özelliği dışında onda Harry Kane'i gördüm...

Kaynak : Futbol Arena Dış Haberler