Flaş iddia! Vagner Love Beşiktaş'ta - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Brezilya basınında çıkan haberlere göre Flamengo kulübü Vagner Love'un transferini gerçekleştiremedi. Beşiktaş bu transferi bitirdi.


siyahlabeyaz | Brezilya basınında çıkan haberlere göre Alanyaspor'un golcü oyuncusu Vagner Love, ülkesinin takımlarından Flamengo ile anlaşma sağlayamadı. Vagner Love'u Beşiktaş kaptı!


Globoesporte'nin haberine göre Flamengo yönetimi Alanyaspor'un istediği bonservisi karşılamanın imkansız olduğunu düşünürken bu transferi Beşiktaş'ın bitirdiği iddia edildi.

3 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞ'TA
Beşiktaş'ın bu transferi 3 milyon dolar karşılığında bitirdiği iddia edilirken, 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferinin açıklanması için kadrodaki yabancı oyuncularla yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.

14 YABANCI KURALI
Beşiktaş kadrosunda 15 yabancı oyuncu bulunduruyor. Bu oyunculardan Aras Özbiliz ve Denys Boyko'ya takım bulunmaya çalışılıyor. Buna değinilen haberde. Ay sonuna kadar Beşiktaş'ın bu oyuncuları gönderip Vagner Love'u kadrosuna katacağı ifade edildi.


Alanyaspor Başkanı Vagner Love transferi için ne dedi?
Beşiktaş'ın Vagner Love transferiyle ilgili Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV'ye bağlanarak Brezilyalı yıldızın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"FİKRET ORMAN VAGNER LOVE'U İSTEDİ"
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love transferiyle ilgili, "Fikret Orman, Vagner Love'u benden istedi. Cuma günü konuştuk. Hatta biliyorum, sizin bizden daha fazla ona ihtiyacınız var dedi. Biz şu anda Vagner Love'u vermeyi düşünmüyoruz. Çünkü Vagner Love'u verirsek onun yerini dolduramayız. Devre arasında çok fazla vaktimiz de yok. O yüzden vermeyi düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak : FutbolArena Dış Haberler