"Genç arkadaşlarda Football Manager zehirlenmesi var. Ben olsam Cenk'i satmak istemezdim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Genç arkadaşlarda Football Manager zehirlenmesi var. Ben olsam Cenk'i satmak istemezdim!"

Share This

Ntvspor'un usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Demirkol'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Demba Ba gelir sanırım
"Ben Babel'in negredo kadar santarfor adayı olduğunu düşünüyorum. Satrafor öyle ucuz bir isim değil. Ama var mı öyle bir isim. Santrafor bulmak lazım aam kim. Demba Ba olacak sanırım. Babel daha önce santrafor oynamış bir oyuncu. Konu finansal ama şu an. Ocak ayında transfer yapmak kolay değil. Beşiktaş scout sistemi ile değil de menajer şirketi ile çalışıyor. Artık oradan ne çıkarsa. Oyuncunun alacağı para ve içerdeki finansal durum. "


Talisca'nın yeri dolması gerekiyor
"Beşiktaş'ta oyunun değişmesi lazım. Koca ligi Quaresma'nın üzerinden gittiler. Beşiktaş'ın forvet transferi haricinde Talisca'nın yerini doldurması gerekiyor. Merkezi düzeltmeye çalışırken daha da geriledi. Üretim açısından. Medel'e hiç bir şey söylenmiyor. Medel harika top kapıyor ve ayağından top hızlı çıkarıyor. Beşiktaş'ın en ideal ikilisi Tolgay, Oğuzhan. İhtiyacı olan şey bu. "

Cenk Tosun'un Almanya alt yapısını almış olması önemli
"Cenk Tosun'un bu transferinden Almanya altyapısını almış olması önemli. Leverkusen'den gitse daha farklı bedel olurdu. Bana göre bu yüzden Cengiz Ünder bir numara tamamen yerli altyapısı."

Cenk Tosun'u satmak istemezdim...
Genç arkadaşlarda Football Manager oyunu zehirlenmesi var. Sürekli al, sat.. Ben olsam Cenk Tosun'u satmak istemezdim.

Cenk Tosun Çin'e gitmek isteseydi, 35 değil 40 da alınabilirdi oradan.. Everton seneye belki Cenk'i 95'e satacak Manchester City'e. Keşke satmasaydık da denebilir o zaman Beşiktaş tarafında. Cenk Tosun, Burak Yılmaz gibi her yönünü geliştirdi. Cenk'in "Şunu yapamıyor" diyebileceğimiz bir özelliği yok. Her şeyi yapıyor. Cenk bu performansı Feyenoord'da gösterseydi, orada ligde 35 atardı.. 65-70'e satılırdı o zaman.

Kaynak : Ajansspor