Larin sağlık kontrolünden ne zaman geçecek? İşte tüm detaylar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kanadalı oyuncu Cyle Larin ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Artık kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor. 


siyahlabeyaz | Cenk Tosun'un takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarını hızlandıran siyah beyazlılar MLS'in Orlando City takımından transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu için, evrakların yetiştirilmesi durumunda yarın sağlık kontrollerini gerçekleştirecek.


Sosyal medyada bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldiği öne sürülen Kanadalı oyuncu için Beşiktaş, MLS ile arasındaki bonservis sorununu da çözdü. Salı günü İstanbul'a getirilen ve bonservis sorunu nedeni ile Antalya kampına yetişemeyen oyuncu için Beşiktaş'ın Larin'e yılda 1.6 milyon euro maaş vereceği öğrenildi.

Bilindiği gibi Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ile yaptığı son toplantıda "Benim birinci forvetim Negredo. Dolayısı ile 2 senedir yakından takip etttiğim Cyle Larin takıma uygun isimdir" ifadelerini kullanmıştı. Fikret Orman da bu toplantıdan sonra Amerikan Ligi ile yaşanan serbest kalma maddesinin çözülmesi için çalışmalara başlamıştı..

Salı gününü Çarşamba gününe bağlayan gece İstanbul'a gelen ve pazarlıklara başlanan oyuncu için MLS'nin istediği serbest kalma bedelinde taraflar anlaşırken eğer evraklar yetişirse oyuncu sabah sağlık kontrolünden geçeceği bilgisi alındı.


Ayrıca Fanatik gazetesinin bu akşam ki başka bir haberine göre ise Larin, salı günü Beşiktaş'ın davetlisi olarak İstanbul'a geldi. Transferde pürüzler çıkınca genç oyuncu Antalya kampına katılamadığı belirtildi. Beşiktaş'ın bu transfer için 500 bin dolar ödeyeceği kaydedildi.

Cyle Larin'i tanıyalım
1995 doğumlu Cyle Larin, forvetter görev alıyor. Kanadalı golcü Orlando City'de forma giyiyor. 1.88 boyuyla hava toplarında etkili olan oyuncu son vuruşlarda da etkili. 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Amerika Birleşik Devletleri Ligi'nde 17 mücadeleye çıkıp 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.


Siyahlabeyaz