Negredo’ya yeni formül! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş, İspanyol yıldızdan oyun anlayışında değişiklik yapmasını istedi. Dünkü idmanda oyuncusuyla özel olarak ilgilenen tecrübeli hoca, “Topun gelmesini bekleme, sen git. Ceza alanı içerisinde kendine boş alan yarat” diyerek Negredo’ya daha başarılı olmanın formülünü...


siyahlabeyaz | Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş dünkü idmanda Alvaro Negredo’yla özel olarak ilgilendi. Başarılı çalıştırıcı, Cenk Tosun’un İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a transfer olması sonrasında takımın birinci forveti olan İspanyol futbolcudan, oyun anlayışında değişiklik yapmasını istedi.


Güneş’in, 32 yaşındaki yıldıza, “Takım arkadaşlarından topun gelmesini bekleme. Topa sen git. Böylece hava toplarında daha çok gol atarsın. Ceza alanı içerisinde daha hareketli ol ve kendine daha çok boş alan yarat. Rakip savunmacılar, seni ikili markajda tutuyor. Bundan ancak dediklerimi yaparak kurtulabilirsin ve başarılı olursun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

2 isim idmanda yok
Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Belek Turizm Merkezi’nde kamp yapan Siyah-Beyazlı ekip, günün ilk antrenmanında kondisyon ve kuvvet çalıştı. İdman, güç, kuvvet çalışması ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale taktik maçla tamamlandı. Akşam antrenmanında ise yıldızlar, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirip günü tamamladı. Dusko Tosic ile Adriano Correia, idmanda yer almadı.

Kaynak : Fanatik