Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş bence hata yaptı." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçı NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın , Süper Lig 18. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV Spor'da şu açıklamalarda bulundu:


"Quaresma'ya hiç yakışmıyor"
"Rakam tutmam ama 1 yıldır Quaresma eğer deplasmanlarda skora katkı yapamıyorsa bu ona yakışmıyor demektir."

"Beşiktaş için çok önemliydi"
"Bu maç Beşiktaş önemliydi. Başakşehir şahane futbolla 3-0 kazanıyor ve maça çıkmadan önce 9 puan geridesiniz. Yetmedi. Fenerbahçe'nin de 6 puan gerisinde başlıyorsunuz. Böylesine bir ortamda çıkarak bir hayli eksiğiniz var. Tabi ki Antalyaspor'un da çok eksiği var ama 1-0 geriye düşüyorsunuz."

"Halis Özkahya berbat maç yönetti"
"Taktik disiplini iki takımın 10 üzerinden 2. Zemin kötü. Taktik anlamda, pozisyon almada eksik. Halis Özkahya berbat bir maç yönetti. İlk yarıda Babel'in pozisyonuna kafası takıldı. İkinci yarıda Antalya'nın penaltısını vermedi."

"Kalite farkı"
"Kalite farkı Beşiktaş'ı galibiyete yaşıdı. Ön alanda zaman zaman etkili oynayan bir takım ve en önemlisi Talisca'nın en istekli, coşkulu Süper Lig maçlarından biriydi. Kalitesiyle kazanan Beşiktaş bu şampiyonluk yarışında hala iddialıdır."

"Şenol Güneş hata yaptı"
"Şenol Güneş Oğuzhan'ı çıkararak yanlış yaptı. Yorgun da değildi takım. Antrenör tercihi ve oyuncular çıkarken bu tepkiyi gösterir yani. Olur bunlar."


Kaynak : Futbol Arena