Robinho, Talisca için flaş bir iddiada bulundu. : "Dünya Kupası’nda Brezilya milli takımına seçilmesi çok zor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Robinho, Talisca için flaş bir iddiada bulundu. : "Dünya Kupası’nda Brezilya milli takımına seçilmesi çok zor"

Share This

Sivasspor’un transfer ettiği dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Robinho, transfer olduktan sonra ilk özel röportajını Ajansspor’a verdi.


siyahlabeyaz | Ajansspor için Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Robinho, “Türkiye’de pek çok Brezilyalı oyuncu forma giydi; değil mi? İnanın burada olmaktan çok mutluyum. Çok iyi bir seçenekti Sivasspor, değerlendirdim. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum.”


Robinho önceki yıllarda Türkiye’nin, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi, bütün büyük kulüplerinden teklif aldığını belirterek, “O dönemde teklifler aldım. Şartlar uygun olmadı. Bazen kulüpler anlaşamadı. Ama doğru Türkiye’deki bahsettiğiniz büyük takımlardan teklif aldım. Ama onlar geride kaldı. Bu dönem içerisinse Sivasspor beni istedi. Kabul ettim. Zamanla her şey daha iyi olacak” dedi.

TALISCA DÜNYA KUPASI’NDA MİLLİ TAKIM’A GİDER Mİ?
Robinho ayrıca , “Anderson Talisca başarılı bir oyucu. Takip ediyorum. Ama Dünya Kupası’nda Brezilya milli takımına seçilmesi çok zor. İyi bir oyuncu, ama milli takım için ben umutlu değilim” şeklinde konuştu.

Ropörtajın tamamı için tıklayınız


Kaynak : Ajansspor