Şenol Güneş'ten Vagner Love'a onay! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun'dan gelen parayla acil ödemeleri gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi Vagner Love'u transfer etmek isterken, bu transfere Şenol Güneş de onay verdi.


siyahlabeyaz | Cenk Tosun, Beşiktaş’ın Avrupa’da yoluna devam etmesine uzaktan da olsa yardım etmeye devam ediyor.


Cenk’ten gelen 22 milyon Euro geldiği gibi “uçtu” gitti. Paranın ilk taksidi olan 10 milyon Euro ile futbolcuların alacaklarının bir kısmının yanı sıra kulübün vergi borcu, personel ödemeleri, menajer ödemeleri, organizatör ödemeleri, kulüp çalışanlarının maaşları, TFF kurumlarına olan ödemeler ile FIFA, UEFA ve CAS’tan çıkan “kesin ödeme şartlı” ödemeler kapatıldı. Hepsinden gerekli olan muvafakatnameler alındı. UEFA’ya gönderilmek üzere hazırlandı. Beşiktaş’ın elinde Cenk’ten gelen nakit para kalmadığı için de transferde yıldız iddiası başka bahara kaldı.

Beşiktaş, Love'a sarıldı
Beşiktaş'ta Cenk Tosun’dan gelen para bitti… yönetim de Vagner Love’a sarıldı. Brezilyalı Love Süper Lig'de 2016/17'nin başından bu yana forma giydiği 42 maçta 39 gole katkıda bulunması ile Şenol Güneş’i de etkiledi. 33 gol atıp ve 6 asist yapan Love bu dönemde ligde en fazla gole katkı yapan isim.

Geçen sezon yine bu dönemlerde Antalyaspor’un o dönemdeki Fenerbahçeli başkanı Eto’o yüzünden kendisini zorda bıraktığı için Fikret Orman kozlarını doğru oynamaya çalışıyor. Çünkü bu kez de karşısında Fenerbahçeliler Derneği başkanlığı yapacak kadar ileri derecede fanatik bir Fenerbahçeli duruyor. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu.

Orman, geçen sezon Antalyaspor Başkanı’nın Eto’o’yu Fenerbahçe’ye önerdiği gibi Love’u da Alanyaspor başkanının sarı-lacivertlilere önerdiğini biliyor.

Kaynak : Fotospor