”Talisca’nın bu kadar gol atmasında Negredo’nun payı çok fazla” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

”Talisca’nın bu kadar gol atmasında Negredo’nun payı çok fazla”

Share This

Spor Toto Süper Lig’de takımların son durumunu değerlendiren usta kalem Uğur Meleke, Radyospor'da yayınlanan Taktik programında saha içinde gözükmeyen Negredo ve Talisca uyumundan söz etti.


siyahlabeyaz | İşte  Uğur Meleke'nin  Taktik programında söylediklerinden  öne çıkanlar :


“Cyle Larin’i 2015’te Sokrates Dergisi’ne yazmışım, kuvvetli ayakları yere sağlam basan bir oyuncu, Amerika’dan Avrupa’ya geçişte sorun yaşayabilir bir adaptasyon sıkıntısı yaşayabilir. Mümkünse Beşiktaş Larin’i kiralamayıp kadroda tutmalı, adaptasyon sürecini Beşiktaş’ta geçirmeli diye düşünüyorum.

Vagner Love, iyi bir hamle oldu katkı verecektir. Negredo için ise takımın ona yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum, kalitesi belli ve çabalıyor da biraz artık takımın da ona yardım etmesi lazım.

Negredo, ilk 11’de devam eder çünkü Talisca’nın bu kadar gol atmasında Negredo’nun payı çok fazla çünkü, fakat Negredo ve Love kısa vadede iyi bir ikili oldular Beşiktaş için.”


Kaynak : Ajansspor