Yönetim Demba Ba'yı İstanbul'a çağırıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Forvet hattına 2 takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi maddi koşulların oluşmaması durumunda sahalara geri dönen Senegalli golcüyü 1,5 yıllık sözleşme imzalatmak için İstanbul’a çağıracak.


siyahlabeyaz | Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda zirve mücadelesi vereceği için Cyle Larin dışında tecrübeli bir golcü daha almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, maddi koşulların oluşmaması halinde Demba Ba’yı en kısa sürede İstanbul’a davet edecek.


Shanghai Shenhua ile İspanya kampında bulunan Demba Ba’nın sağlığına kavuşması ve son oynadığı hazırlık maçında klas bir gole imza atması siyah-beyazlıları harekete geçirdi. Demba Ba ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Kartal’ın bu transfere kısa süre içinde nokta koymayı planladığı belirtildi.

Demba Ba’nın 2.5 senelik sözleşme istemesi nedeniyle bu transfere soğuk bakan Beşiktaşlı bazı yöneticilerin ise Senegalli forvet yerine Cyle Larin gibi genç bir golcünün alınması yönünde görüş bildirdikleri ortaya çıktı. Hafta boyunca transfer listesindeki tüm golcülerin menajerleriyle görüşecek olan yönetim bu temaslardan çıkacak sonuca göre Demba Ba konusunda bir karar verecek.

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş’in de pahalı bir golcü alınması yerine, bütçenin takım için harcanmasını daha uygun bulduğunu bir kez daha yönetime aktardığı ifade edildi.

Kaynak : Skorer / Serdar Sarıdağ