Beşiktaş, Bayern'e karşı hangi ilk 11 ile sahaya çıkmalı? Turgay Demir açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Bayern'e karşı hangi ilk 11 ile sahaya çıkmalı? Turgay Demir açıkladı!

Share This

A Spor yorumcusu Turgay Demir, Sabah Spor'u programında Siyah Beyazlıların gündemini ve yaklaşan zorlu fikstürde oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahaya çıkması muhtemel orta saha kurgusunu değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Turgay Demir, Beşiktaş'ın Bayern Münih deplasmanında oynayacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçının 11'i ile ilgili düşüncelerini aktardı.

İşte Turgay Demir'in değerlendirmeleri:


Demir, : "Şenol hoca Bayern karşısına nasıl bir 11 ile çıkacak bilemem ama ben olsam; orta sahada Medel ile Atiba, geride Pepe ile Vida, sol bek olarak Adriano, sağ bekte ise Gökhan Gönül, ön tarafta Quaresma, Talisca, Babel ve forvette Vagner Love 11'i ile çıkması benim futbol anlayışıma göre çok daha iyi olur. Beşiktaş'ın orta sahada o gün kreatif bir oyuncuya ihtiyacı yok. Oğuzhan, Tolgay ve Talisca'dan bir tanesi yeterlidir. Forvet arkasında on numara pozisyonunda oynaması için bir tanesi yeterli. Orta alanı tutmak ve Bayern Münih'in rahat gelmesini engellemek adına orada koşan ve basan oyunculara ihtiyacımız olacak. Atiba ve Medel'e ihtiyacımız olacak. Bence kilit olay budur. Şenol Hoca öyle yapar ya da yapmaz bilinmez ama kilit nokta orta sahanın göbeğidir. Tabi Şenol Hoca'nın bir tarzı var. Orta sahada Atiba ve Oğuzhan'ı denediği ve başarılı olduğu. O günde bunu dener mi bilemeyiz." şeklinde konuştu. (Siyahlabeyaz)