“Brezilyalılar, enteresan bir millet. Love 2,5 maç oynayıp...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Brezilyalılar, enteresan bir millet. Love 2,5 maç oynayıp...!"

Share This

beIN SPORTS’ta yayınlanan programda Güntekin Onay, Vagner Love’ın siyah beyazlı takımda kısa sürede gösterdiği harika performans için övgü dolu sözler kullandı.


siyahlabeyaz | İşte Onay’ın yaptığı açıklamalar:


“Brezilyalılar, enteresan bir millet. Her ortama kolayca uyum sağlıyorlar. Vagner Love geldi ve ilk maç Bursaspor. Tanımadığınız bir takıma gelmişsiniz, bir tane idmana çıkmışsınız. Bursa’da deplasmana çıkıyorsunuz, yabancı bir stat, 30 dakika oynuyor ve sürekli pozisyonlara giriyor, bir tane penaltı beklediği pozisyon var. Tamam gol atamadı ama sonradan girmek de zor. Sonra Ankara deplasmanı ve yine deplasman maçı, kolay değil. Bu maçta da 60-65 dakika oynadı, yine sürekli pozisyonlara girdi. Mustafa Pektemek’i falan da pozisyonlara soktu. İlk defa Vodafone Park’ta sonrada oyuna girdi. Yine son 30 dakika… Hemen pozisyonlara girmeye devam etti, golünü attı, sonra bir daha pozisyona girdi attı, sonra kaçırdı. 2,5 maç oynayıp 2’si deplasman, 2’si sonradan oyuna girmeli ve 10 tane pozisyona girdi. Her şeye adapte olabiliyorlar. Bir futbolcu için çok olumsuz koşullar olmasına rağmen 10 tane pozisyonu olması benim ilgimi çekti” ifadelerini kullandı. (beIN Sports)