Fenerbahçe maçı öncesinde Beşiktaş'ı bekleyen tehlike - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçı öncesinde Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş ev sahibi takımla 34. kez karşılaşacak.


siyahlabeyaz | Zorlu Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Siyahbeyazlılar rakibiyle oynadığı 33 karşılaşmanın 19'unu kazanarak büyük üstünlük kurarken 10 maçta berabere kaldı. 4 maçın galibi ise Yeşil Beyazlılar oldu.


Ligde oynanan maçlarda Konyaspor kalesine 68 gol gönderen Kara Kartal kalesinde 28 gol gördü. Ligin ilk devresinde Vodafone park'da yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmayı bildi.

Beşiktaş ile Konyaspor ise sezon başında Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşırken Samsunda oynanan mücadeleyi Atiker Konyaspor 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürmeyi bildi.

Siyah Beyazlı ekipte Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kart sınırında 4 oyuncusu bulunurken teknik heyet sınırda olan oyuncuları uyardı. Üçer sarı kartı bulunan Anderson Talisca ve Pepe varken son oynana Karabükspor maçında sarı kart görüp tehlike çemberine Oğuzhan Özyakup ile Adriano Correia da eklenmiş oldu.

Konyaspor karşısında kart sınırında olan 4 futbolcu sarı kart görmesi durumunda 23. haftada Fenerbahçe ile oynanacak ezeli rekabette sahada yer alamayacak

Siyahlabeyaz