Maç bir kez daha dursaydı… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada gergin anlar yaşandı.


siyahlabeyaz | 2-2 sona eren mücadelenin ilk yarım saatlik bölümünde Beşiktaş’ın kazandığı kornerleri kullanmak için topun başına giden Ricardo Quaresma, atılan yabancı maddeler nedeniyle atışı gerçekleştiremedi.


Karşılaşmanın 43. dakikasındaki kornerde de Quaresma yabancı maddeler nedeniyle atışı gerçekleştiremeyince, hakem Halil Umut Meler, yardımcılarını orta noktaya davet etti ve oyun durdu.

3. kez atılan maddeler nedeniyle oyun dururken, Bursasporlu oyuncular taraftarlarla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra hakemler yerlerini alarak oyun kaldığı yerden Quaresma’nın korneriyle devam etti.

Maç tatil edilebilirdi
Tribünlerden atılan yabancı cisimlerin üç defa oyunun durmasına sebebiyet vermesi ve hakem Halil Umut Meler’in son uyarı olan yardımcılarını orta sahada toplaması maçı tatil edilme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

Üçüncü eylem sonrası hakem yardımcılarını orta sahada topladıktan sonra benzer bir vaka tekrarlasaydı,  Umut Meler soyunma odasına gidecekti. Umut Meler’in soyunma odasına gitmesi de, maçın tatil edilmesi anlamına gelecekti.


Kaynak : bjk.org