Önce Ali Koç ile bir araya geldi, sonra galibiyet pozu verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önce Ali Koç ile bir araya geldi, sonra galibiyet pozu verdi!

Share This

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç, dün akşam oynanan ve Beşiktaş'ın oyun olarak ezici üstünlüğü ve 3-1'lik skor ile tamamlanan derbiyi Vodafone Park'ta yer alan locada izledi.


siyahlabeyaz | Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibi desteklemek için Vodafone Park'a geldi. Karşılaşma öncesi stada giriş yapan Koç'u Beşiktaş Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman ve Koç birbirlerine sarıldıktan sonra bir süre sohbet ettiler.


ALİ YILDIRIM STATTAKİ YERİNİ ALDI
Derbi maç için Fenerbahçe yönetiminden Ali Yıldırım stada geldi. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Beşiktaş ile oynanan maç öncesi stattaki yerini aldı. Fenerbahçe'den Yıldırım'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de stada gelerek takıma destek oldu. (DHA)

Karşılaşmanın ilk yarısında Fernandao'nun ofsayttan attığı gol ile 1-0 geriye düşmesine rağmen Vida ve Quaresma'nın 2 muhteşem golü ile sahadan 3-1 galip ayrılan siyah beyazlılarda karşılaşma sonu keyifler yerindeydi. Derbiyi statta takip eden Başkan Fikret Orman, yöneticilerden Umut Güner, Candaş Tolga Işık, Ahmet Ürkmezgil ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu maç sonu bu galibiyet pozunu verdi. (Siyahlabeyaz)