"Marka değeri Adriao'nun attığı gol ile olur!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Marka değeri Adriao'nun attığı gol ile olur!"

Share This

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynanan Bursaspor - Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte ilk yarısı 2-1 tamamlanan karşılaşmada Dilmen'in değerlendirmelerden bazı satır başları...


"Oyun heyecanlı sert. Zeminde kötü. Beşiktaş'ın kötü oybarken muazzam bir golü var. "

"Negredo sağ ayağına geldiği için uzaklaştıramadı. Ama çok eleştiremeyiz onu."

"Yusuf'un pozisyonu acaba mı dedim dışarda mı ama bilemiyorum. Yayınc kuruluşta belli olur."

"Geriye düşüyorsun sahaya madde atıyorsun, beraberliği yakalıyorsun atıyorsun. Öne geçiyorsun atıyorsun.  Bu iş böyle olmaz, böyle gitmez. Zaten problemli biliyoruz yıllardan beri iki kulüp. Belki şampiyonluk yarışındasın. Niye futbol konuşacağız ki. Futbolun markası bizde gelişmiyor. Dünyanın en büyük yalanı. Maçı konuşamıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kupa maçlarını çoğu kişi son anda buldu. ATV'de Eşkıya, Karadeniz Dizisi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın önüne geçiyor resmen. Dizilerin karşısında yenildi 4 büyükler. Ama marka değerinden bahsediyoruz. Marka değeri Adriao'nun attığı gol ile olur. Ama biz sahaya atılanları konuşuyoruz. Geride olsa Bursa şimdi Fabri öteki kaleye geçiyor. Bursalılar bize kızmasın ama... İnşallah daha sakin olurlar. Seyirci Allahu ekber çekiyor. Bu nedir. Burada spor yapılıyor. Çok üzülüyorum."


Siyahlabeyaz