Tolgay Arslan : "Sabret diyorlar ama ben çıldırıyorum..!" İşte açıklamaların tamamı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tolgay Arslan : "Sabret diyorlar ama ben çıldırıyorum..!" İşte açıklamaların tamamı...

Share This

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynanan rövanş karşılaşmasını da 1-0 kazanarak adını yarı finale yazdıran Beşiktaş'ta karşılaşmanın ardından futbolcular açıklama yaparken Ümit Özat'ta yayncı kuruluşa ilginç sözler sarfetti.


siyahlabeyaz | İşte açıklamaların tamamı...



Tolgay Arslan
''Bu sene çok puan kaybı yaptık. Takıma yakışmıyor bu. "Deplasmanda puan kaybetme nedenini bilseydim çoktan çözerdim. Özellikle lige daha da çok odaklanmamız gerekiyor. Bizim için seri çok önemli, 4, 5, 6 maç kazanmak... İnşallah hafta sonu başlarız buna''

"Finale kadar gidip kupayı kazanmak istiyoruz. Elimizden geleni yaptık ve turu geçmeyi hak ettik."

 "Kupayı kaldırmak istiyoruz. Hak ederek turu geçtik. İnşallah hafta sonu ligde bir galibiyet serisi başlatırız. Bu sabah avukatımla milli takım meselesini konuştum. Sabret bu sene olacak diyorlar. Ben de çıldırıyorum çünkü."


Jeremain Lens
"Bu akşam tabii ki önemliydi. İyi başladık ama sonra biraz düştük. En iyi performansımız olmasa da 1-0 kazandık ve finale yükseldik."

"Sezon boyunca bazı zor dönemler geçirdim. İnişli-çıkışlı dönemlerim oldu. En kısa zamanda daha iyi performanslar göstermek istiyorum. En iyi Lens'i göstermek için çok çalışıyorum."


Ümit Özat
"Türkiye Kupası bizim için önemli bir tecrübe oldu. İlk 15 dakikada 2 net pozisyonumuz oldu."

"Ben teknik direktörlük kariyerimde Özgür Yankaya ile hiç maç kazanmadım. Biz de bu hakemlerle devam edeceğiz. Ne yapacağız, dert mi yanalım?"

"Bir maç kaybettim, üç oyuncu kazandım. Taha, Rahmetullah ve Mert... Bu oyuncular Gençlerbirliği'nin geleceği."

"Beşiktaş'ın attığı golde bu kadar net olan bir faulü hakemlerimiz görmüyor. Çok net bir faul! Vida'nın Ahmet'i ittiğini görüyorsunuz. Eliyle nasıl şarj yaptığına bakın."

"3-1'in rövanşında Beşiktaş'ı elemek kolay değildi ancak bugün yediğimiz goldeki faulü görmemek... Ama bu hakemlerle sezonu bitireceğiz. 3 gün Fenerbahçe'ye yapılan hatalar konuşuldu. Sadece 3 büyüklerin aleyhine hata yapılmıyor. Sanki biz orada puanı hak etmedik."

''Fenerbahçe'ye yapılan hata 3 gün konuşuluyor, Beşiktaş'a yapılan da öyle. Bizim aleyhimize de hatalar yapılıyor. Bizim gibi takımların sadece hakemle 3 büyüklerden puan kazandığı düşünülüyor. Böyle bir şey yok.''

"Kilo alıp vermek herkesin başına gelebilecek bir şey. Şekil gelir geçer, geçmişte de Brad Pitt değildik! Sadece bulaşılacak bir adam olmadığını herkesin bilmesini istiyorum."

"Tribünler bugün güzel bir tezahürat olan 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırıyorlar. Bir taraftan da 'Ayı Ümit' diye bağırıyorlar. Yakışıyor mu yani şimdi? Bu arada ayı da asil bir hayvandır."

Basın Toplantısı...
Ümit Özat, Şenol Güneş ile yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise "Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj masasını istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım." şeklinde cevap verdi.

Siyahlabeyaz