Terbiyesiz Ümit Özat susmuyor... "Büyüklük 70 yaşından sonra giyinmeyi öğrenmekle olmaz..!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Terbiyesiz Ümit Özat susmuyor... "Büyüklük 70 yaşından sonra giyinmeyi öğrenmekle olmaz..!"

Share This

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 2-2 sona eren Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ümit Özat, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerine Şenol Güneş'i de eklemeyi ihmal etmedi.


siyahlabeyaz | Şampiyonluk favorim; Beşiktaş ve Başakşehir diyen Özat, Şenol Güneş için şu çirkin ifadeleri kullandı...


2002 yılında Dünya Kupası'nda 3. olduk fakat Şenol Güneş'in taktikleriyle olmadık. O jenerasyonun kaymağını bütün hocalar yedi. İnsanlar onun saçıyla sakalıyla dalga geçerken biz ona sahip çıktık. (Şenol Güneş için) Büyüklük danışmanından duyduğun sözü söylemekle olmaz. Büyüklük kalpten gelir. Büyüklük 70 yaşından sonra giyinmeyi öğrenmekle olmaz.

Ümit Özat A Spor'a yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:
Beşiktaş'ın bizi elemesi anormal bir durum değil. Bir şey sorduğun zaman filozof gibi davranan insanlar büyüklük, küçüklüğü doğru ifade etmeli. Bir misafir takım geliyor "hoş geldin" demiyorsunuz. Büyüklük, küçüklük kalpten olur. Biz Beşiktaş'tan kimsenin ayakkabısını kullanmadık. Dünya üçüncüsü olmuş bir insan şunu söylüyor, '10 tane ayakkabı verdik bizim ayakkabılarla bizi yeneceklerdi"

Böyle büyüklük olmaz! Bursaspor'da çalışırken İstanbul'un havası kirliydi diyordu; şimdi aynı havayı soluyor.

Özat, "Rövanş maçında hocaya hoş geldiniz demeye gidecek misiniz?" sorusuna ise "Asla" diye cevap verdi.

Siyahlabeyaz